Lada Frigorifica GORENJE FH40FCS Review ai Pareri utile

0
(0)

Loading

GORENJE FH40FCS este o lada frigorifica spatioasa si eficienta unde puteti depozita alimente in conditii sigure. Daca este o alternativa potrivita si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti imediat in continuarea acestui material.

Lada frigorifica GORENJE FH40FCS ofera o capacitate generoasa de 384 litri si este prevazuta cu doua cosuri metalice unde puteti aseza pachete mai mici. Daca nu va sunt neaparat necesare, puteti detasa foarte usor aceste cosuri. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 18.1 kg.

Conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, aparatul face parte din clasa de eficienta enegetica F, obtinand un consum energetic anual de 323 kWh.

In partea dreapta jos, dispune de un termostat ce va permite sa reglati temperatura din interiorul aparatului. Astfel, veti avea control mai usor asupra alimentelor depozitate in interior.

De asemenea, aparatul este prevazut si cu functia fast freeze ce presupune congelarea rapida a alimentelor recent achizitionate.

Mai mult decat atat, se poate lauda si la capitolul autonomie, fiindca aceasta ajunge la 41 de ore. Acest lucru inseamna ca in cazul unei pene de curent timp de 41 de ore alimentele se vor pastra in deplina siguranta. Mai mult decat atat, lada poate fi mutata foarte usor dintr-un loc ina ltul datorita rotilor de transport din dotare.

Ofera si un mod de functionare silentios, inregistrand cel mult 39 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 130 cm lungime, 74 cm adancime si 85 cm latime avand o greutate de 53 de kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica GORENJE FH40FCS? Concluzii si Pareri

GORENJE FH40FCS este o lada frigorifica foarte buna ce reuseste sa asigura conditiile optime astfel incat alimentele sa se mentina proaspete mai mult timp. Clientii confirma aceste lucruri si sustin ca este un produs de calitate. Foarte spatioasa, economica si silentioasa, este exact ceea ce isi doreau. Astfel, o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul corect.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: GORENJE FH40FCS

9.7

Calitate

9.8/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.7/10

Consum

9.6/10

Pret

9.6/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Spatioasa
  • Autonomie mare
  • Functie Fast Freeze
  • Silentioasa

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu