Lada frigorifica Hyundai HYCF 100 WD Review si Pareri pertinente

0
(0)

Loading

Lada frigorifica Hyundai HYCF 100 WD este un aparat foarte practic si eficient care poate suplimenta cu succes spatiul de depozitare al alimentelor. Dar pentru inceput, va invitam sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile pentru a va putea forma o parere obiectiva.

Hyundai HYCF 100 WD este prevazuta cu o capacitate de 99 de litri si include un cos metalic unde puteti depozita pachete mai mici. Atunci cand nu va este necesar, acesta va putea fi detasat usor. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 4.5 kg.

In acelasi timp, lada face parte din clasa de eficienta energetica A+ sau, conform noilor etichete energetice, clasa F. Astfel, anual inregistreaza un consum energetic de doar 211 kWh.

In partea de jos, veti regasi termostatul reglabil ce permite setarea temperaturii din interiorul lazii. Astfel, veti avea control asupra conditiilor de depozitare a alimentelor. Mai mult decat atat, aparatul include si functia de frigider, ceea ce inseamna ca veti putea pastra la rece alimentele si bauturile.

Mai mult decat atat, acest model ofera un mod de operare silentios, inregistrand maxim 38 dB.

Dimensiunile lazii sunt de 54.5 cm latime, 85 cm inaltime si 49.5 cm adancime, avand o greutate de 23 de kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Hyundai HYCF 100 WD? Concluzii & Pareri

Lada frigorifica Hyundai HYCF 100 WD este un model compact, care se integreaza usor si in spatii mai mici. Cumparatorii s-au declarat multumiti de eficienta sa si sustin ca raceste foarte bine alimentele. Este destul de spatioasa pentru nevoile lor, economica si silentioasa, exact ceea ce aveau nevoie. Astfel, o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Hyundai HYCF 100 WD

9.5

Calitate

9.6/10

Rezistenta

9.7/10

Functii

9.6/10

Consum

9.3/10

Pret

9.5/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Functie frigider
  • Silentioasa
  • Economica
  • Termostat reglabil

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu