Lada frigorifica Daewoo FF-259F Review si Pareri utile

0
(0)

Loading

Daewoo FF-259F este o lada frigorifica spatioasa care va poate suplimenta cu succes locul in care sa depozitati alimentele. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Lada frigorifica Daewoo FF-259F prezinta o capacitate de 198 de litri si este prevazuta cu doua cosuri metalice unde puteti depozita si pachete mai mici. Totodata, capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 9 kg.

Lada face parte din clasa de eficienta energetica F, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistrand un consum energetic anual de doar 250 kWh.

Puteti controla foarte usor temperatura din interiorul aparatului folosind termostatul reglabil din dotare amplasat in partea dreapta, jos, pe exterior ,Mai mult decat atat, puteit folosi lada si pe post de frigider, datorita functiei Cooling.

De asemenea, este de apreciat si modul silentios de functionare, in acest sens inregistrand doar 41 dB.

Dimensiunile lazii frigorifice sunt de 85 cm latime, 81.2 cm inaltime si 55 cm adancime.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Daewoo FF-259F? Concluzii & Pareri

Daewoo FF-259F este o lada frigorifica eficienta care ofera conditiile optime alimentelor pentru a se mentine proaspete mai mult timp. Cumparatorii sunt multumiti de modul in care aceasta isi face treaba si sustin ca nu au ce sa ii reproseze. Este destul de spatioasa pentru nevoile lor, silentioasa, iar faptul ca o pot folosi atat pe post de congelator, cat si pe post de frigider reprezinta un avantaj. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Daewoo FF-259F

9.6

Calitate

9.6/10

Rezistenta

9.7/10

Functii

9.6/10

Consum

9.5/10

Pret

9.6/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Functie frigider
  • Spatioasa
  • Silentioasa
  • Economica

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu