Lada frigorifica Tesla RH2950M1 Review si Pareri avizate

0
(0)

Loading

Tesla RH2950M1 este o lada frigorifica spatioasa si eficienta care va putea pastra in cele mai bune conditii alimentele depozitate. Daca este o solutie potrivita si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti indata.

Lada frigorifica Tesla RH2950M1 este prevazuta cu o capacitate generoasa de 290 de litri si include doua cosuri metalice pentru a depozita mai eficient pachetele de mici dimensiuni. Sigur ca aceseta cand nu va sunt necesare pot fi detasate cu usurinta. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore ajunge la 14 kg.

In exterior, este prevazuta cu un termostat reglabil ce va permite sa controlati temperatura din interior mai usor. Mai mult decat atat, aceasta lada frigorifica este prevazuta cu scurgere frontala pentru dezghetare, ceea ce face ca procesul in sine sa fie mai usor.

Un alt avantaj al acestui model consta in autonomia impresionanta care ajunge la 57 de ore. Astfel, in tot acest timp, nu veti avea de ce sa va faceti griji fiindca alimentele se vor pastra in deplina siguranta.

In ceea ce priveste eficienta energetica, lada face parte din clasa F, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE. Astfel, anual inregistreaza doar 286 kWh. In plus, presupune un mod de functionare foarte silentios inregistrand maxim 41 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 111.5 cm latime, 85 cm inaltime si 67 cm adancime, avand o greutate de 42 de kg.

 Tesla RH2950M1 review

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Tesla RH2950M1? Concluzii & Pareri

Tesla RH2950M1 este un model de lada frigorifica spatios si bine gandit ce asigura cele mai bune conditii alimentelor. Cumparatorii sunt multummiti de ea si confirma ca alimentele sunt depozitate in conditii optime, astfel ca reusesc sa isi mentina prospetimea mult timp. De asemenea, este foarte spatioasa, iar autonomia extraordinara este demna de apreciat. In plus, nu consuma multa energie electrica si este si foarte silentioasa. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Tesla RH2950M1

9.7

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.7/10

Consum

9.7/10

Pret

9.8/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Capacitate generoasa
  • Autonomie impresionanta
  • Eficienta energetica
  • Silentioasa

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu