Lada frigorifica Heinner HCF-371CNHF+ Review si Pareri pertinente

0
(0)

Loading

Heinner HCF-371CNHF+ este o lada frigorifica incapatoare si eficienta unde va puteti depozita alimentele in siguranta. Daca este o solutie inspirata si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Lada frigorifica Heinner HCF-371CNHF+ este prevazuta cu o capacitate de 371 litri si include doua cosuri metalice unde puteti depozita pachetele mai mici. Acestea pot fi detasate usor atunci cand nu va sunt necesare. Totodata, capacitatea de inghetare in decursul a 24 de ore este de 18 kg.

Aparatul face parte din clasa de eficienta energetica F, conform noilor etichete energetica adoptate la nivel de UE, inregistrand anul un consum de doar 318 kWh.

In partea dreapta jos se afla termostatul prin intermediul caruia puteti regla temperatura din interior. Totodata, este interesant de stiut faptul ca puteti seta lada fie pentru a congela alimentele, fie pentru a le pastra la rece. Mai mult decat atat, cu functia de congelare repida puteti ingheta intr-un interval foarte scurt de timp alimentele recent achizitionate.

Este un aparat rezistent la frig, care poate fi depozitat si in incaperi a caror temperatura ajunge la -15 grade Celsius. In acelasi timp, include display rezistent la apa si sistemul de iluminare LED, pentru o mai buna vizibilitate asupra continutului.

Include si role de transport, ceea ce face usor de mutat lada dintr-un loc in altul. In plus, gratie yalei din dotare puteti securiza lada astfel incat alimentele sa fie in siguranta.

Este de apreciat si modul silentios de functionare, inregistrand 40 dB.

Dimensiunile lazii sunt de 130 cm latime, 84.5 cm inaltime si 70 cm adancime.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Heinner HCF-371CNHF+? Concluzii si Pareri

Lada frigorifica Heinner HCF-371CNHF+ este un model spatios, ce asigura o buna racire sau congelare, dupa caz. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea si sustin ca isi face treaba excelent fiind o buna optiune pentru nevoile sale. Apreciaza si functia de racire  pe care o folosesc la nevoie. De asemenea, confirma faptul ca este silentioasa si economica, declarand ca a fost o achizitie reusita al carei raport calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Heinner HCF-371CNHF+

9.8

Calitate

9.8/10

Rezistenta

9.9/10

Functii

9.8/10

Consum

9.6/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Spatioasa
  • Yala de incuiat si roti de transport
  • Economica
  • Functie racire/congelare

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu