Lada frigorifica Daewoo FF-324HFW Review si Recomandari

0
(0)

Loading

Daewoo FF-324HFW este o lada frigorifica spatioasa unde puteti depozita o cantitate generoasa de alimente. Poate fi practica si eficienta in orice locuinta, insa pentru inceput, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit.

Lada frigorifica Daewoo FF-324HFW pune la dispozitie o capacitate de 246 de litri si include un cos metalic unde puteti depozita pachetele mai mici. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 12 kg.

Aparatul este incadrat in clasa de eficienta energetica F, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistrand anual doar 268 kWh.

In partea dreapta jos, este prevazuta cu panou de control dotat cu indicatoare luminoase LED care va arata daca lada este nin functie si la ce temperatura este setata. De asemenea, include si termostat reglabil ce va permite sa aveti control deplin asupra conditiilor de depozitare a alimentelor. In acest sens, include patru niveluri de reglare a temperaturii si anume: Min, Normal, Max sau Super Freezing.

Un alt avantaj al acestui model se refera la modul foarte silentios de operare. In acest sens, inregistreaza maxim 40 dB. Pentru a fi mai usor de mutat dintr-un loc in altul, include si roti de transport care vor facilita acest lucru.

Dimensiunile lazii sunt de 95.4 cm latime, 84.5 cm inaltime si 61.6 cm adancime, avand o greutate de 34 de kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Daewoo FF-324HFW? Concluzii si Pareri

Lada frigorifica Daewoo FF-324HFW este un model spatios, in care puteti depozita in siguranta o cantitate generoasa de alimente. Cumparatorii sunt foarte multumiti de alegerea facuta si sustin ca aparatul in cauza isi face treaba excelent. Este spatioasa, raceste foarte bine alimentele si presupune un mod de functionare extrem de silentios. Din punctul lor de vedere, au facut cea mai buna alegere, motiv pentru care o recomanda si altor utilizatori apreciind raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Daewoo FF-324HFW

9.7

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.7/10

Consum

9.6/10

Pret

9.6/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Capacitate generoasa
  • Eficienta energetica
  • Super Freeze
  • Roti de transport

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu