Lada frigorifica Hansa FS1418.2 Review si Pareri obiective

0
(0)

Loading

Hansa FS1418.2 este o lada frigorifica eficienta care va ofera mai mult spatiu pentru depozitarea in siguranta a alimentelor. Poate fi o alternativa foarte buna, dar pentru inceput, va propunem sa urmariti in continuare acest material pentru a afla mai multe informatii utile.

Lada frigorifica Hansa FS1418.2 prezinta o capacitate de 141 litri si include un cos metalic unde puteti aseza pachetele mai mici. Insa, daca la un anumit moment, acesta nu va este necesar, il puteti detasa fara probleme. De asemenea, capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este 6.5 kg.

Lada face parte din clasa de eficienta energetica F, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregsitrand un consum anual de doar 225.89 kWh.

In partea dreapta jos, lada dispune de un termostat reglabil ce va permite sa ajustati temperatura din interiorul acesteia. Astfel, veti avea control deplin asupra conditiilor de depozitare a alimentelor.

Un alt aspect interesant se refera si la autonomia aparatului. Aceasta ajunge la 12 ore, ceea ce inseamna ca in cazul unei pene de curent, alimentele vor continua sa fie in siguranta.

In plus, aceasta presupune un mod de functionare silentios, inregistrand maxim 41 dB.

Dimensiunile lazii sunt de 63.5 cm latime, 83.5 cm inaltime si 55.6 cm adancime, avand o greutate de 28 de kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Hansa FS1418.2? Concluzii si Pareri

Asadar, Hansa FS1418.2 este o lada frigorifica buna ce poate asigura conditiile necesare pentru ca alimentele sa ramana proaspete timp indelungat. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea si declara ca isi face treaba impecabil. Astfel, raceste foarte bine, este destul de incapatoare pentru nevoile lor si foarte silentioasa in timpul functionarii. Pana in acest moment nu au ce sa ii reproseze, motiv pentru care o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Hansa FS1418.2

9.7

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.6/10

Consum

9.6/10

Pret

9.6/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Economica
  • Termostat reglabil
  • Silentioasa

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu