Lada frigorifica Heinner HCF-287CNHF+ Review si Sfaturi utile

0
(0)

Loading

 Heinner HCF-287CNHF+ este un model de lada frigorifica spatioasa ce ofera conditii excelente pentru depozitarea alimentelor in siguranta. Dar mai intai, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Lada frigorifica Heinner HCF-287CNHF+ este prevazuta cu o capacitate de 278 de litri si include doua cosuri metalice unde puteti adauga pachete mai mici, dar pe care le puteti si detasa in caz ca nu va sunt necesare. De asemenea, capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 14 kg.

Lada face parte din clasa de eficienta energetica F, conform noilor etichete energetice adoptat la nivel de UE, inregistrand anual 285 kWh.

Aceasta include si functia de racire, ceea ce va permite sa o folositi si pentru mentinerea la rece a bauturilor. Pe de alta parte, functia de congelare rapida va pemrite sa congelati intr-un timp scurt alimentele proaspete.

Lada prezinta protectie suplimentara, este rezistenta la apa ceea ce va va ajuta sa faceti fata cu succes incidentelor neplacute. Pentru o vizibilitate cat mai buna asupra continutului este prezent si sistemul de iluminare LED.

Puteti transporta foarte usor lada dintr-un loc in altul, datorita rolelor de transport din dotare. De asemenea, yala va permite sa incuiati si sa securizati lada, pentru ca alimentele din interior sa fie depozitate in deplina siguranta.

Aceasta presupune un mod de functionare foarte silentios, inregistrand cel mult 40 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 109 cm latime, 85 cm inaltime si 62 cm adancime.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Heinner HCF-287CNHF+? Concluzii si Pareri

Heinner HCF-287CNHF+ poate fi o alegere extrem de inspirata in materie de lazi frigorifice bune si spatioase ce asigura conditiile optime pentru depozitarea alimentelor. Clientii sunt foarte multumiti de alegerea facuta si sustin ca aceasta isi face treaba excelent. Apreciaza faptul ca este incapatoare, raceste foarte bine alimentele si este economica. O recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Heinner HCF-287CNHF+

10

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

10.0/10

Consum

10.0/10

Pret

9.8/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Capacitate generoasa
  • Functie racire, Congelare rapida
  • Control electronic
  • Eficienta energetica

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu