Lada frigorifica Heinner HCF-420F+ Review si Pareri utile

0
(0)

Loading

Heinner HCF-420F+ este o lada frigorifica foarte incapatoare prevazuta cu functii utile pentru o eficienta cat mai buna. Poate fi o alternativa de luat in calcul, dar mai intai, va propunem sa urmariti mai multe informatii utile in continuare.

Lada frigorifica Heinner HCF-420F+prezinta o capacitate generoasa de 420 de litri si include doua cosuri metalice unde puteti depozita si pachete mai mici. La nevoie, pot fi detasate foarte usor. De asemenea, capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 19.4 kg.

Heinner HCF-420F+ review

Aparatul face parte din clasa de eficienta energetica F, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE. Astfel, consumul energetic anual este de 333 kWh.

In partea dreapta jos, pe exterior, include un termostat prin intermediul caruia puteti regla temperatura din interior, pentru a avea un bun control asupra conditiilor de depozitare a alimentelor.

Un alt avantaj al acestui model face referire la autonomia foarte mare, care ajunge la 47 de ore. Astfel, in cazul unei pene de curent, alimentele se vor pastra in deplina siguranta. In plus, beneficiaza si de yala care va permite sa securizati lada. Rolele de transport din dotare fac ca aparatul sa fie foarte usor de mutat dintr-un loc in altul.

Dimensiunile aparatului frigorific sunt de 144.8 cm latime, 85 cm inaltime si 72.1 cm adancime.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Heinner HCF-420F+? Concluzii si Pareri

Asadar, lada frigorifica Heinner HCF-420F+ este un aparat bun care ofera o capacitate generoasa si un mod eficient de operare. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea si declara ca produsul in cauza isi face treaba excelent. Alimentele sunt pastrate in deplina siguranta, iar lada este usor de folosit.  De asemenea, apreciaza faptul ca o pot incuia, dar si posibilitatea de a o muta foarte usor la nevoie. O recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Heinner HCF-420F+

10

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

10.0/10

Consum

10.0/10

Pret

9.8/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Capacitate generoasa
  • Termostat reglabil
  • Autonomie foarte mare
  • Eficienta energetica

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu