Lada frigorifica Snaige FH30SM-TM000F1 Review si Recomandari

Loading

Snaige FH30SM-TM000F1 este o lada frigorifica destul de spatioasa ce poate oferi conditiile optime astfel incat alimentele sa fie pastrate in deplina siguranta. Poate fi o solutie pentru diferite nevoi, dar pentru inceput va invitam sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit.

Lada frigorifica Snaige FH30SM-TM000F1 ofera o capacitate de 290 de litri si este echipata cu doua cosuri metalice unde puteti depozita pachete de mici dimensiuni. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 14 kg.

Aceasta face parte din clasa de eficienta energetica F, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistrand anual aproximativ 286 kWh.

Cu ajutorul termostatului reglabil din dotare, puteti ajusta temperatura foarte usor. Astfel, veti avea un bun control asupra conditiilor de depozitare a alimentelor. Cu functia Super Freeze puteti ingheta mai rapid alimentele proaspete.

Snaige FH30SM-TM000F1 review

Modelul in discutie a fost prevazut cu yala de incuiat, ceea ce va permite sa securizati mai usor produsul. Mai mult decat atat, ofera o autonomie impresionanta care ajunge la 45 de ore. Aceasta inseamna ca in cazul unei pene de curent, alimentele se vor pastra in siguranta in tot acest interval de timp.

In plus, presupune un mod de operare foarte silentios inregistrand maxim 41 dB.

Dimensiunile lazii sunt de 111.5 cm latime, 85 cm inaltime si 67 cm adancime, avand o greutate de 42 de kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Snaige FH30SM-TM000F1? Concluzii si Pareri

Prin urmare, Snaige FH30SM-TM000F1 este o lada frigorifica spatioasa si eficienta ce mentine alimentele in deplina siguranta. Cumparatorii sunt multumiti de alegerea facuta si sustin ca pentru nevoile sale, a fost cea mai buna alegere. Este incapatoare, economica, dar si silentioasa, iar autonomia mare pentru ei constituie un avantaj important. Astfel, o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Snaige FH30SM-TM000F1

9.7

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.7/10

Consum

9.6/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Capacitate generoasa
  • Autonomie mare
  • Functie Super Freeze
  • Silentioasa

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu