Lada frigorifica Heinner HCF-246CNHF+ Review si Pareri utile

0
(0)

Loading

Heinner HCF-246CNHF+  este o lada frigorifica spatioasa si eficienta care poate oferi conditiile optime pentru ca alimentele sa ramana proaspete un timp indelungat. Va invitam sa urmariti in continuare acest material pentru a afla mai multe informatii utile, dar si daca acest produs este adecvat nevoilor voastre.

Lada frigorifica Heinner HCF-246CNHF+  ofera o capacitate de 246 de litri si include un cos metalic unde putetit depozita mai usor pachetele mai mici. Atunci cand nu va este necesar acest cos, puteti renunta la el. De asemenea, capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 12 kg.

Conform noilor etichete energetica adoptate la nivel de UE, aparatul face parte din clasa de eficienta energetica F, ceea ce presupune un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul anual este de 269 kWh.

In partea dreapta, jos, include un display rezistent la apa prin intermediul caruia puteti regla temperatura din interior. Totodata, functia de congelare rapida va permite sa congelati in timp util alimentele proaspete.

Pentru a mentine in siguranta produsele depozitate, a fost prevazuta si cu yala pe care o puteti incuia. In plus, gratie rolelor de transport, o puteti muta foarte usor dintr-un loc in altul.

Aparatul poate fi utilizat si in incaperi neincalzite, putand opera foarte bine pana la temperaturi de -15 grade Celsius. Sistemul de iluminare LED ofera o vizibilitate mai buna asupra produselor depozitate. In plus, presupune un mod de functionare silentios, inregistrand maxim 40 dB.

Dimensiunile lazii sunt de 95.4 cm latime, 84.5 cm inaltime si 61.6 cm adancime.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Heinner HCF-246CNHF+? Concluzii si Pareri

In principiu, Heinner HCF-246CNHF+  este un aparat frigorific care se descurca eficient oferind o capacitate generoasa si un mod optim de functionare. Cumparatorii sunt  multumiti de ea si declara ca pentru nevoile sale a fost o alegere inspirata. Este spatioasa, congeleaza bine si presupune un mod de operare silentios. Dupa parerea lor, au facut o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Heinner HCF-246CNHF+

9.7

Calitate

9.8/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.7/10

Consum

9.7/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Capacitate generoasa
  • Functie congelare rapida
  • Rezistenta la temperaturi scazute
  • Economica

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu