Lada frigorifica Heinner HCF-380NHF+ Review si Pareri avizate

0
(0)

Loading

Heinner HCF-380NHF+ este o lada frigorifica incapatoare si eficienta excelenta pentru a depozita hrana in conditii de siguranta. Dar mai intai, va invitam sa urmariti materialul pe care l-am pregatit in continuare pentru a afla mai multe informatii utile.

Lada frigorifica Heinner HCF-380NHF+ preiznta o capacitate de 371 litri si este prevazuta cu doua cosuri metalice unde puteti depozita mai usor pachetele mai mici. Acesta pot fi detasate cand nu va sunt necesare. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 25 de kg.

Aparatul include termostat reglabil ce permite setarea temperaturii si controlarea conditiilor de depozitare a alimentelor. Datorita functiei de congelare rapida, alimentele proaspete vor fi inghetate mai rapid.

Lada este rezistenta la frig putand fi depozitata la temperaturi ce ajung la -15 grade Celsius. Totodata, include display reszistent la apa ce asigura o buna protectie facand fata incidentelor nedorite.

Pentru o mai buna viziblitate asupra interiorului lazii, a fost implementat sistemul de iluminare LED. De asemenea, beneficiaza si de yala ce va permite sa incuiata lada pentru a securiza alimentele. Mai mult decat atat, rolele de transport din dotare va permit sa mutati usor lada dintr-un loc in altul.

Aparatul face parte din clasa de eficienta energetica F, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE. Consumul energetic anual este de 318 kWh.

Totodata, ofera si un mod de functionare silentios, inregistrand maxim 40 dB.

Dimensiunile lazii sunt de 130 cm latime, 85 cm inaltime si 70.5 cm adancime, avand o greutate de 43 de kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Heinner HCF-380NHF+? Concluzii si Pareri

Asadar, Heinner HCF-380NHF+ este o lada frigorifica spatioasa si eficienta ce poate asigura conditiile optime de depozitare a alimentelor. Cumparatorii sunt foarte multumiti de modul in care aceasta isi face treaba si confirma ca este un produs reusit. Inregistreaza un consum energetic scazut, este silentioasa si constituie un real ajutor pentru cei care au nevoie de spatiu generos de congelare. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Heinner HCF-380NHF+

9.7

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.7/10

Consum

9.7/10

Pret

9.6/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Capacitate generoasa
  • Economica
  • Functie congelare rapida
  • Display waterproof

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu