Lada frigorifica Heinner HCF-200CNHF+ Review si Recomandari

0
(0)

Loading

Heinner HCF-200CNHF+ este o lada frigorifica ce reuseste sa ofere cele mai bune conditii pentru alimentele depozitate in interiorul sau. Este destul de incapatoare si poate functiona foarte bine si la temperaturi scazute. Daca este o alegere potrivita si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti indata.

Lada frigorifica Heinner HCF-200CNHF+ este prevazuta cu o capacitate de 198 de litri si este prevazuta cu un cos metalic ce va permite sa depozitati mai usor pachetele mici. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 10 kg.

Aparatul face parte din clasa de eficienta energetica F, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistrand anual oar 250 kWh.

Aceasta include functia de congelare rapida care va permite sa inghetati rapid alimentele recent achizitionate. Totodata, o puteti folosi atat pentru a raci alimentele si baturile, cat si pentru congelare, comutarea modurilor realziandu-se usor.

Poate fi folosita si in incaperi neincalzite, fiindca tehnologiile din dotare ii permite sa functioneze si la temperaturi ce ajung la -15 grade Celsius. In plus, display-ul rezistent la apa ofera mai multa siguranta in utilizare. Rolele de transport din dotare o fac usor de mutat dintr-un loc in altul.

Lada Heinner presupune un mod de functionare foarte silentios inregistrand cel mult 40 dB. Dimensiunile acesteia sunt de 90.5 cm latime, 84.5 cm inaltime si 54.5 cm adancime.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Heinner HCF-200CNHF+? Concluzii si Pareri

Asadar, Heinner HCF-200CNHF+ este o lada frigorifica bine dotata ce ofera conditiile optime de depozitare a alimentelor cat mai mult timp. Cumparatorii sunt multumiti de ea si apreciaza faptul ca poate fi utilizata atat pe post de frigider, cat si de congelator. De asemenea, sustin ca este destul de spatioasa, foarte silentioasa, iar functia de racire rapida le permit sa congeleze in cel mai scurt timp alimentele recent cumparate. O recomanda cu incredere si considera raportul calitate/pret bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Heinner HCF-200CNHF+

9.7

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.7/10

Consum

9.7/10

Pret

9.6/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Functie de racire
  • Functie congelare rapida
  • Usor de mutat
  • Economica si silentioasa

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu