Lada Frigorifica Samus LS167 Review si Pareri pertinente

0
(0)

Loading

Samus LS167 este o lada frigorifica foarte eficienta care va permite sa depozitati in cele mai sigure conditii alimentele. Dar pentru inceput, va invitam sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Lada frigorifica Samus LS167 pune la dispozitie o capacitate de 142 de litri si este prevazuta si cu uun cos metalic unde puteti depozita pachetele mici. Atunci cand nu va este necesar, il puteti detasa cu usurinta. Totodata, capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 7 kg.

Puteti regla temperatura din interior foarte usor folosind termostatul din dotare pe care il puteti gasi in partea dreapta jos a aparatului. In acelasi timp, beneficiaza si de functia Fast Freeze ce permite congelarea rapida a alimentelor proaspete.

Aparatul face parte din clasa de eficienta energetica F, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistand un consum energetic anual de doar 228 kWh.

De asemenea, este de apreciat si modul silentios de operare, in acest sens, inregistrand doar  40 dB.

Dimensiunile lazii frigorifice Samus sunt de 70.5 cm latime, 84.5 cm inaltime si 54.5 cm adancime, avand o greutate de 27 de kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Samus LS167? Concluzii si Pareri

Asadar, daca sunteti in cautarea unei lazi frigorifice eficiente, Samus LS167 ar putea fi o alegere de luat in considerare. Cumparatorii sunt multumiti d eea si confirma ca isi face treaba excelent. Functioneaza foarte bine, raceste rapi alimentele, este silentioasa, dar si economica. Dupa parerea lor, este exact ceea ce cautau, motiv pentru care o recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Samus LS167

9.7

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.7/10

Consum

9.7/10

Pret

9.6/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Functie Fast Freeze
  • Economica
  • Termostat reglabil
  • Silentioasa

Lasă un comentariu