Lada frigorifica Arctic AMO20P30 Review si Pareri utile

0
(0)

Loading

Arctic AMO20P30 este o lada frigorifica destul de spatioasa si foarte eficienta ce poate asigura cele mai bune conditii pentru alimentele voastre. Daca este o solutie potrivita si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti indata.

Lada frigorifica Arctic AMO20P30 pune la dispozitie o capacitate de 205 litri si este prevazuta cu un cos metalic unde puteti depozita mai usor pachetele mici. Atunci cand nu va este necesar, acest cos poate fi detasat cu usurinta. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 9.3 kg.

Aparatul face parte din clasa de eficienta energetica F, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistrand anual un consum de doar 252 kWh.

Lada Arctic este prevazuta cu o izolatie densa ce asigura o functionare optima si un consum energetic redus. De asemenea, alimentele sunt pastrate in deplina siguranta, temperatura din interior ramanand constanta mai mult timp.

Totodata, beneficiaza de panou de control cu LED ce permite selectarea rapida a temperaturii in compartimente si activarea functiilor, fiind foarte usor de folosit. Mai mult decat atat, gratie functiei Fast Freeze compresorul functioneaza la capacitate maxima astfel incat sa obtina temperaturi reduse in interiorul congelatorului intr-un timp cat mai scurt. Este extrem de utila atunci cand vreti sa congelati rapid alimente recent cumparate.

Un alt avantaj se refera la autonomia foarte buna a aparatului, care ajunge la 23 de ore. Astfel, in cazul unei pene de curent, in tot acest timp, alimentele se vor pastra in deplina siguranta. In plus, aparatul presupune un mod de operare silentios, inregistrand maxim 39 dB.

Dimensiunile lazii frigorifice sunt de 75.5 cm latime, 91.2 cm inaltime si 67.5 cm adancime, avand o greutate de 29 de kg.

Arctic AMO20P30 review

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Arctic AMO20P30? Concluzii si Pareri

Asadar, lada frigorifica Arctic AMO20P30 ar putea fi o alegere inspirata in materie de lazi frigorifice spatioase si eficiente asigurand performante bune. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea si declara ca produsul in cauza isi face treaba eficient. Este suficient de spatioasa, congeleaza rapid si presupune un consum energetic scazut, dar si un mod de operare silentios. Dupa parerea lor, au facut cea  mai buna alegere al carei raport calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Arctic AMO20P30

9.9

Calitate

9.9/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

9.8/10

Consum

9.8/10

Pret

9.9/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Autonomie de 23 de ore
  • Functie Fast Freezing
  • Silentioasa
  • Economica

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu