Lada frigorifica Arctic AMO10P30 Review si Pareri pertinente

0
(0)

Loading

Arctic AMO10P30 este o lada frigorifica potrivita si pentru spatii restrase ce asigura conditile  necesare pentru ca alimentele sa ramana proaspete mai mult timp. Dar pentru inceput, va invitam sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Lada frigorifica Arctic AMO10P30 este prevazuta cu o capacitate de 104 litri si include un cos metalic unde puteti aseza pachetele mici pentru a nu se pierde printre cele mari. Atunci cand nu va este necesar, puteti detasa cu usurinta. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 4.8 kg.

Aceasta face parte din clasa de eficienta energetica F, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistrand anual un consum de doar 213 kWh.

Aparatul beneficiaza de o izolatie de calitate foarte buna, care asigura o functionare optima si un consum energetic redus. In acest fel, alimentele se vor pastra in deplina siguranta, temperatura ramanand constanta in interior.

In interior, regasim panoul de control cu LED ce permite reglarea temperaturii astfel incat sa aveti control facil asupra alimentelor depozitate in interior. Functia Fast Freeze Zone activeaza compresorul la capacitate maxima pentru a obtine temperaturi reduse in cel mai scurt timp.

Un alt avantaj al acestui model face referire la autonomia generoasa pe care o asigura, aceasta ajungand la 23 de ore. Astfel, in cazul unei pene de curent, in acest interval de timp, alimentele se vor pastra in deplina siguranta.

Mai mult decat atat, lada presupune un mod de functionare silentios, inregistrand maxim 39 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 53.7 cm latime, 86 cm inaltime si 58.5 cm adancime, avand o greutate de 22 de kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Arctic AMO10P30? Concluzii si Pareri

Arctic AMO10P30 poate fi o alegere excelenta chiar si pentru spatii mai restranse ce asigura conditii optime pentru alimente proaspete mai mult timp. Cumparatorii sunt incantati de ea si declara ca isi face treaba excelent. Nu ocupa mult spatiu, raceste foarte bine si este usor de reglat. Duipa parerea lor, au facut o alegere buna al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Arctic AMO10P30

9.7

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.7/10

Consum

9.7/10

Pret

9.8/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Autonomie de 23 de ore
  • Economica
  • Silentioasa
  • Functie Fast Freezing

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu