Lada frigorifica Heinner HCF-205NHSA+ | Review si Recomandari

0
(0)

Loading

Heinner HCF-205NHSA+ este o lada frigorifica spatioasa si eleganta, care poate fi integrata cu usurinta in orice decor. Daca este o varianta inspirata si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Lada frigorifica Heinner HCF-205NHSA+ pune la dispozitie o capacitate de 200 de litri si este prevazuta cu un cos metalic ce permite depozitarea pachetelor mici mai usor. Sigur ca daca nu aveti nevoie de el, il puteti detasa fara probleme. In acelasi timp, capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 15.5 kg.

 Heinner HCF-205NHSA+ review

Modelul in discutie face parte dn clasa de eficienta energetica A+, consumul fiind unul destul de scazut, anual inregistrand 222 kWh.

In partea de jos, veti observa un termostat reglabil ce permite setarea temperaturii dorite pentru a asigura cele mai bune conditii de depozitare alimentelor. Display-ul este rezistent la apa fiind prevazut cu protectie suplimentare, prevenind astfel eventuale incidente neplacute.

Cu functia de congelare rapida, aveti posibiltiatea de a congela intr-un timp mai scurt alimentele proaspata achizitonate.

Aparatul a fost prevazut si cu o tehnologie ingenioasa si anume – winter proction, ce ii permite sa functioneze optim si in incaperi neincalzite, cu temperaturi de pana la -15 grade Celsius. De asemenea, produsul vine la pachet si cu o autonomie impresionanta de 30 de ore. Acest lucru inseamna ca timp de 30 de ore, in cazul unei pene de curent, alimentele vor continua sa fie in siguranta.

Produsul vine la pachet si cu un design foarte eleganta, carcarsa fiind de culoare argintie. Beneficiaza de maner integrat la nivelul usii ceea ce ii ofera un plus de eleganta. Mai mult decat atat, in partea de jos prezinta role de transport care va vor ajuta sa mutati mia usor lada dintr-un loc in altul.

Dimensiunile produsului in discutie sunt de 91 cm latime, 84.7 cm inaltime si 55.5 cm adancime, avand o greutate de 31 de kg. In plus, presupune si un mod de functionare foarte silentios, astfel ca inregistreaza cel mult 42 dB.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Heinner HCF-205NHSA+? Concluzii & Pareri

Lada frigorifica Heinner HCF-205NHSA+ este un model spatios si elegant care poate asigura conditiile optime de depozitare a alimentelor. Clientii s-au declarat multumiti de alegerea facuta si apreciaza in mod deosebit faptul ca raceste bine, este silentioasa, consuma putin si arata foarte bine. O recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul foarte bun. 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Heinner HCF-205NHSA+

9.6

Calitate

9.8/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.7/10

Consum

9.0/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Congelare rapida
  • Control electronic
  • Silentioasa
  • Spatioasa si economica

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu