Lada frigorifica Heinner HCF-205NHBKF+ | Review si Pareri utile

0
(0)

Loading

Heinner HCF-205NHBKF+ este o lada frigorifica destul de incapatoare, care poate suplimenta cu succes spatiul de depozitare al alimentelor asigurandu-le acestora conditiile optime. Poate fi o varianta inspirata de luat in considerare, dar pentru inceput va propunem sa descoperiti mai multe informatii utile in continuare.

Lada frigorifica Heinner HCF-205NHBKF+ este prevazuta cu  o capacitate de incarcare de 198 de litri si prezinta un cos unde puteti aseza pachetele mai mici. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 15.5 kg.

Heinner HCF-205NHBKF+ pareri

Totodata, face parte din clasa de eficienta energetica A sau conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, clasa F, inregistrand anual un consum de 250 kWh. Pentru o mai buna vizibilitate asupra interiorului, beneficiaza de sistem de iluminare LED.

In partea dreapta jos, beneficiaza si de display rezistent la apa ce permite setarea temperaturii interioare foarte usor.

Functia de congelare rapida permite inghetarea in timp util a alimentelor recent achizitionate.

Poate functiona cu succes si in incaperi neincalzite, oferind un mod de functionare eficient si in incaperi cu temperaturi de pana la -15 grade Celsius.

Un alt avantaj al acesteia se refera si la autonomia foarte mare care poate ajunge la 30 de ore. Astfel, in cazul unei pene de curent, in tot acest timp, alimentele se vor pastra in deplina siguranta.

Aparatul beneficiaza de un desgin foarte modern, fiind disponibil in varianta neagra. Rolele de transport din dotare ii permit mutarea facila dintr-un loc in altul. Mai mult decat atat, lada este prevazuta si cu yala ce permite sa incuiati aparatul.

Heinner HCF-205NHBKF+ review

In plus, Heinner HCF-205NHBKF+ inregistreaza si un nivel al zgomotului redus, doar 40 dB, ceea ce inseamna ca este un aparat frigorific silentios.

Dimensiunile produsului sunt de 55 cm latime, 84.6 cm inaltime si 90 cm adancime, avand o greutate de 34 de kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Heinner HCF-205NHBKF+? Concluzii & Pareri

Heinner HCF-205NHBKF+ este o lada frigorifica foarte buna si eleganta ce poate constitui o alternativa de luat in considerare. Cumparatorii sunt foarte incantati de ea sustinand ca raceste excelent alimentele, este foarte silentioasa si arata minunat. Considera ca au facut o alegere foarte buna al carei raport calitate/pret este unul excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Heinner HCF-205NHBKF+

9.6

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.7/10

Consum

9.0/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Display rezistent la apa
  • Design elegant
  • Functie de congelare rapida
  • Yala de incuiat

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu