Lada frigorifica Arctic AO30P30 | Review si Recomandari

0
(0)

Loading

Arctic AO30P30 este o varianta de lada frigorifica incapatoare ce beneficiaza de certificare TUV demonstrand siguranta oferita prin respectarea tuturor standardelor de constructie si siguranta specifice gamei. Dar pentru inceput va invitam sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Lada frigorifica Arctic AO30P30 pune la dispozitie o capacitate de 298 litri si este prevazuta cu un cos metalic unde puteti aseza pachetele mai mici. Sigur ca daca nu aveti nevoie de acest cos, il puteti detasa fara probleme. Capacitatea de congelare in descursul a 24 de ore este de 15 kg.

Modelul in discutie face parte din clasa de eficienta energetica A+ sau, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, clasa F, inregistrand anual 288 kWh.

Prin intermediul termostatului amplasat in partea dreapta jos, puteti regla simplu si rapid temeratura din interior. Astfel, veti avea controlul asupra conditiilor de depozitare ale alimentelor cumparate.

Lada Arctic este fabricata din materiale neinflamabile, ce ofera siguranta in utilizare si protectie impotriva factorilor de mediu. In plus, beneficiaza de izolatie densa de calitate superioare, ce ofera o functionare eficienta si un consum redus de energie. Totodata, puteti folosi lada si in incaperi neincalzite, putand functiona optim in locuri cu temperaturi de pana la -15 grade Celsius.

Mai mult decat atat, presupune un mod de functionare foarte silentios, inregistrand cel mult 40 dB.

Dimensiunile lazii sunt de 110.5 cm latime, 86 cm inaltime si 67.5 cm adancime, avand o greutate de 44.5 kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Arctic AO30P30? Concluzii & Pareri

Lada frigorifica Arctic AO30P30 este un dispozitiv excelent care va poate suplimenta cu succes spatiul de depozitare al alimentelor, oferindu-le acestora conditiile optime. Cumparatorii sunt multumiti de ea si declara ca este foarte spatioasa, silentioasa si mentine mancarea in cele mai bune conditii. O recomanda si altor persoane, timp in care apreciaza raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Arctic AO30P30

9.6

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.6/10

Consum

9.3/10

Pret

9.6/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Spatioasa
  • Silentioasa
  • Economica
  • Termostat reglabil

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu