Lada frigorifica Heinner HCF-H205A+ | Review si Pareri pertinente

0
(0)

Loading

Heinner HCF-H205A+ este o lada frigorifica ce poate suplimenta cu succes spatiul de depozitare al alimentelor oferind conditiile prielnice pentru ca acestea sa ramana proaspete mai mult timp. Daca este o optiune buna si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Lada frigorifica Heinner HCF-H205A+ prezinta o capacitate de incarcare de 198 de litri si dispune de un cos metalic unde puteti amplasa pachete mai mici. Optional, puteti renunta la acest cos detasandu-l foarte usor. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 15 kg.

Totodata, face parte din clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este estimat undeva la 221 kWh.

Cu ajutorul termostatului reglabil, puteti ajusta temperatura din interiorul aparatului astfel incat sa puteti avea controlul absolut asupra conditiilor in care veti depozita alimentele.

In plus, ofera o autonomie foarte mare de 34 de ore. Astfel, in cazul unei pene de curent, alimentele se vor pastra in deplina siguranta in tot acest timp.

Mai mult decat atat, ofera un mod de functionare silentios, inregistrand cel mult 40 dB.

Dimensiunile produsului sunt de 80.2 cm latime, 85.4 cm inaltime si 55.9 cm adancime.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Heinner HCF-H205A+? Concluzii & Pareri

Heinner HCF-H205A+ este o lada frigorifica eficienta care poate asigura cele mai bune conditii pentru ca alimentele sa se mentina proaspete mai mult timp. Cumparatorii sustin ca isi face treaba excelent, raceste foarte bine alimentele, este suficient de spatioasa pentru nevoile lor, dar si foarte silentioasa. Nu au ce sa ii reproseze, motiv pentru care o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Heinner HCF-H205A+

9.6

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.6/10

Consum

9.3/10

Pret

9.6/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Termostat reglabil
  • Spatioasa
  • Autonomie mare
  • Silentioasa

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu