Lada frigorifica Whirlpool WHM3911 : Review si Pareri avizate

Loading

Lada frigorifica Whirlpool WHM3911 este un model extrem de spatios si bine organizat ce ofera o racire eficienta alimentelor depozitate in interior. Poate reprezenta o alternativa foarte buna, insa mai multe detalii vom dezbate in continuare.

Whirlpool WHM3911 pune la dispozitie o capacitate generoasa de 390 de litri. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore ajunge la 20 de kg.

Modelul in discutie este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, obtinand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual ar fi aproximat undeva la 319 kWh.

Temperatura interioara poate fi reglata extrem de usor cu ajutorul termostatului ajustabil amplasat in partea dreapta jos. De asemenea, aparatul beneficiaza de functia super congelare astfel ca alimentele recent cumparate vor putea fi congelate mai rapid decat te-ai fi asteptat. In plus, pentru o buna vizibilitate asupra continului, a fost implementat si sistemul de iluminare.

Se poate lauda si la capitolul autonomie, aceasta ajungand la 45 de ore. Astfel, in cazul unei pene de curent, pret de 45 de ore alimentele vor continua sa fie in deplina siguranta.

Interesant de stiut este si faptul ca desi este o lada frigorifica mare si incapatoare, nivelul de zgomot produs ramane unul scazut, inregistrand cel mult 42 dB.

Dimensiunile acestei lazi sunt de 140.5 cm latime, 91.6 cm inaltime si 69.8 cm adancime, avand o greutate de 46.4 kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Whirlpool WHM3911? Concluzii & Pareri

Whirlpool WHM3911 poate fi o alternativa buna, ce ofera o capacitate generoasa si un mod de functionare eficient. Cumparatorii sunt, la randul lor, foarte multumiti de alegerea facuta si sustin ca lada functioneaza excelent, asa cum se asteptau. Pot depozita o cantitate mare de alimente, iar acestea se mentin proaspete fara probleme. In plus, este deosebit de silentios, astfel ca nu au ce sa ii reproseze. Sustin ca au facut cea mai buna alegere pentru nevoile lor si apreciaza raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Review pe scurt: Whirlpool WHM3911

9.6

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.7/10

Consum

9.0/10

Pret

9.8/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Capacitate mare
  • Functie super congelare
  • Iluminare interioara
  • Termostat reglabil

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu