Lada frigorifica Heinner HCF-M200CA+ : Review si Sfaturi utile

0
(0)

Loading

Lada frigorifica Heinner HCF-M200CA+ este un model destul de spatios si foarte eficient, ce ofera o temperatura optima astfel incat alimentele depozitate sa fie pastrate in siguranta. Va propunem sa descoperiti mai multe informatii utile in continuare pentru a va putea forma o parere cat mai obiectiva.

Heinner HCF-M200CA+ pune la dispozitie o capacitate de 198 de litri si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic destul de scazut. In plus, producatorii ne ofera si niste estimari conform carora consumul energetic anual este de aproximativ 219 kWh.

Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 9 kg. Temperatura interioara poate fi reglata cu usurinta cu ajutorul termostatul amplasat in partea dreapta de jos. Partea si mai interesanta este ca aceasta lada dispune atat de functie de racire, cat si de congelare, astfel ca o puteti folosi atat pe post de frigider, cat si pe post de congelator.

Lada Heinner poate fi folosita chiar si in incaperi cu temperaturi mai mici, conditia fiind ca aceasta sa nu fie mai mica de -15 grade Celsius. In plus, beneficiaza de o autonomie foarte buna, ce ajunge pana la 34 de ore. Cu alte cuvinte, in cazul unei pene de curent, timp de 34 de ore nu veti avea de ce sa va faceti griji, alimentele vor fi in siguranta.

In acelasi timp, presupune un mod de functionare silentios, inregistrand 41 dB.

Dimensiunile lazii sunt de 94.5 cm latime, 85 cm inaltime si 52.3 cm adancime.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorfica Heinner HCF-M200CA+? Concluzii & Pareri

Heinner HCF-M200CA+ este o lada frigorifica foarte buna, ce poate fi folosita atat pe post de frigider, cat si pe post de congelator. Cumparatorii sunt multumiti de ea declarand ca functioneaza impecabil, este incapatoare si silentioasa. Nu am intampinat niciunf el de probleme cu ea, motiv pentru care o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Heinner HCF-M200CA+

9.6

Calitate

9.8/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.7/10

Consum

9.0/10

Pret

9.8/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Spatioasa
  • Functie de racire, Functie congelare
  • Silentioasa
  • Termostat reglabil

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu