Lada frigorifica Star-Light CFM-203AP : Review si Recomandari

0
(0)

Loading

Lada frigorifica Star-Light CFM-203AP este o varianta foarte buna in materie de lazi frigorifice ce vine la pachet cu un pret convenabil. Insa, mai intai va propunem sa descoperiti mai multe informatii utile in vederea formarii unei pareri obiective.

Star-Light CFM-203AP pune la dispozitie o capacitate generoasa de 203 litri si dispune de un cos metalic unde puteti depozita pachete de mici dimensiuni. Insa, daca nu va este necesar, il puteti detasa usor. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 9 kg.

Totodata, este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 219 kWh.

Temperatura interioara poate fi reglata foarte usor cu ajutorul termostatului reglabil amplasat in partea dreapta jos. In plus, pentru o buna vizibilitate interioara, aparatul prezinta sistem de iluminare LED.

Functia de super congelare va permite congelarea mai rapida a alimentelor achizitionate recent.

Este un model silentios care in timpul functionarii inregistreaza numai 41 dB. In plus, cu ajutorul rotilor de transport din dotare, lada poate fi mutata foarte usor dintr-un loc in altul.

Dimensiunile lazii sunt de 94.5 cm latime, 85 cm inaltime si 52.3 cm adancime, avand o greutate de 33 de kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Star-Light CFM-203AP? Concluzii & Pareri

Star-Light CFM-203AP poate fi o alternativa foarte buna, ce raceste eficient alimentele intr-un timp relativ scurt. Cumparatorii care nu sunt deloc putini sustin ca au facut o alegere foarte buna intrucat aparatul functioneaza excelent, este incapator si foarte silentios. De asemenea, confirma faptul ca este economica, iar din punctul lor de vedere, nu prezinta niciun minus. O recomanda cu incredere si altor utilizatori, iar dupa parerea lor raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Star-Light CFM-203AP

9.6

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.7/10

Consum

9.0/10

Pret

9.8/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Capacitate generoasa
  • Termostat reglabil
  • Sistem de iluminare
  • Roti de transport

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu