Lada frigorifica Star-Light CFM-99AP – Review si Recomandari

0
(0)

Loading

Star-Light CFM-99AP este o lada frigorifica foarte apreciata, capabila sa asigure conditiile optime pentru ca alimentele sa ramana proaspete mai mult timp. Aceasta pune la dispozitie o capacitate de 99 de litri si este prevazuta cu un cos metalic unde puteti depozita pachetele mici sau, daca nu va este necesar, puteti renunta la el.

Lada frigorifica Star-Light CFM-99AP este prevazuta cu o capacitate de congelare de 4.5 kg in decursul a 24 de ore. Totodata, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand anual un consum energetic de 168 kWh.

Aveti posibilitatea de a regla foarte usor temperatura interioara cu ajutorul termostatului reglabil amplasat in partea dreapta jos. In acelasi timp, lada a fost prevazuta si cu functia de super congelare ce permite congelarea alimentelor intr-un timp considerabil redus.

Autonomia acesteia este una impresionanta ce ajunge pana la 30 de ore. Altfel spus, in cazul unei pene de curent, in tot acest timp, alimentele se vor afla in deplina siguranta. In plus, presupune un mod de functionare foarte silentios, inregistrand numai 41 dB.

Rotile de transport din dotare va vor ajuta sa mutati mai rapid si mai usor aparatul dintr-un loc in altul. Dimensiunile lazii sunt de 56.5 cm latime, 85 cm inaltime si 52.3 cm adancime, avand o greutate de 24 de kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Star-Light CFM-99AP? Concluzii & Pareri

Star-Light CFM-99AP este o lada frigorifica ieftina, dar foarte buna, ce are capacitatea de a oferi conditiile optime alimentelor pentru a se mentine proaspete  mai mult timp. Acest lucru este confirmat si de cumparatorii care sunt in numar foarte mare si care considera acest produs a fi unul ideal pentru nevoile sale. Sustin ca este destul de spatioasa, ingheata foarte rapid alimentele si nu produce mult zgomot, ceea ce ii incanta foarte mult. O recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Star-Light CFM-99AP

9.5

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.6/10

Consum

9.0/10

Pret

9.5/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Functie super congelare
  • Autonomie buna
  • Silentioasa
  • Roti de transport

Pareri Contra

  • Nu au fost identificaate

Lasă un comentariu