Lada frigorifica Star-Light CFFM-198A+ – Review si Sfaturi utile

Loading

Star-Light CFFM-198A+ este o lada frigorifica spatioasa ce ofera conditiile optime pentru ca alimentele sa fie pastrate in deplina siguranta. Aceasta pune la dispozitie o capacitate de 198 de litri si este prevazuta cu un mos metalic unde puteti depozita pachete de mici dimensiuni ori, daca nu va este util, puteti renunta la el.

Lada Star-Light prezinta o capacitate de congelare de 9 kg in decursul a 24 de ore. Totodata, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistnrad un consum energetic anual de doar 221 kWh.

Temperatura interioara poate fi foarte usor reglata cu ajutorul termostatului amplasat in partea dreapta de jos. Mai mult decat atat, pentru a avea o vizibilitate cat mai buna asupra continutului, aceasta a fost prevazuta cu sistem de iluminare.

Izolatia de calitate a peretilor lazii asigura o functionare mai eficienta, mentinerea unei temperaturi constante mai mult timp si un consum energetic redus.

Este de mentionat si faptul ca aceasta beneficiaza de functia frigider astfel ca va putea mentine alimentele la o temperatura ce nu le-ar congela.

Este fara indoiala un aparat silentios, ce inregistreaza cel mult 42  dB. In plus, autonomia cu care vine la pachet este si ea una foarte buna, ajungand pana la 30 de ore.

Dimeniunile produsului sunt de 81.6 cm latime, 85 cm intaltime si 55 cm adancime, avand o greutate de 30 de kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Star-Light CFFM-198A+? Concluzii & Pareri

Analizand parerile generale ale cumparatorilor, poti trage cu usurinta concluzia ca este un produs ieftin, dar care calitativ iti depaseste asteptarile. In linii mari, lada isi face treaba foarte bine, raceste eficient alimentele, este incapatoare, suficient de economica si,  mai ales, foarte silentioasa. Din punctul meu de vedere, poate fi o varianta buna in materie de lazi frigorifice intrucat isi face treaba foarte bine si nu am identificat probleme la nivel functional, iar raportul calitate/pret este unul bun.

Review pe scurt: Star-Light CFFM-198A+

9.5

Calitate

9.6/10

Rezistenta

9.7/10

Functii

9.6/10

Consum

9.0/10

Pret

9.6/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Incapatoare
  • Functie frigider
  • Termostat reglabil
  • Silentioasa

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu