Lada frigorifica MIDEA HS-324CEN – Review detaliat si Pareri pertinente

0
(0)

Loading

MIDEA HS-324CEN este o lada frigorifica incapatoare, ce asigura o racire optima alimentelor pentru a le pastra in deplina siguranta. Modelul in discutie pune la dispozitie o capacitate de 249 de litri si este prevazuta cu un cos metalic. Aici puteti adauga pachete de mici dimensiuni pentru a nu se pierde printre cele mari sau il puteti detasa daca nu veti avea nevoie de el.

MIDEA HS-324CEN interior

Lada frigorifica MIDEA HS-324CEN este prevazuta si cu o capacitate de congelare de 12 kg in decursul a 24 de ore. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 246 kWh.

De asemenea, lada frigorifica Midea beneficiaza de izolatie calitativa, reusind astfel sa obtina un consum energetic mai mic, timp in care mentine alimentele la o temperatura constanta pentru mai mult timp. Temperatura poate fi reglata foarte usor prin intermediul display-ului digital amplasat in partea dreapta de jos. Astfel, veti putea avea un control precis al temperaturii interioare.

In acelasi timp, presuipune un mod de functionare foarte silentios, inregistrand cel mult 41 dB. In plus, cu ajutorul rotilor de transport din dotare, lada poate fi foarte usor mutata dintr-un loc in altul.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 98.5 cm latime, 85 cm inaltime si 60 cm adancime, avand o greutate de 40.9 kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica MIDEA HS-324CEN?  Concluzii & Pareri

MIDEA HS-324CEN este un  model foarte bun si foarte apreciat de cumparatori intrucat ofera o capacitate generoasa, dar si cele mai bune conditii pentru alimentele depozitate. De asemenea, cei mai multi apreciaza si faptul ca presupune un consum mic, precum si un mod silentios de functionare. In ansamblu, este un produs care ar merita achizitionat, iar raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: MIDEA HS-324CEN

9.5

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Functii

9.6/10

Consum

9.0/10

Pret

9.5/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Incapatoare
  • Display digital
  • Roti de transport
  • Silentioasa

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu