Lada frigorifica LDK BD 150 – Review si Recomandari

0
(0)

Loading

LDK BD 150 este o lada frigorifica foarte buna, ce asigura conditiile optime pentru ca alimentele sa se mentina proaspete mai mult timp. Poate  fi o alternativa interesanta, insa nu inainte de a afla toate detaliile pe care trebuie sa le stiti inainte de o eventuala achizitie.

Lada frigorifica LDK BD 150 ofera o capacitate de 142 de litri si dispune de un cos metalic unde puteti depozita pachetele de mici dimensiuni sau, optional, puteti renunta la el. Totodata, capacitatea de congelare in  decursul a 24 de ore ajunge pana la 7 kg.

Lada LDK este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic destul de mic. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual ar fi undeva la 192 kWh.

Este important de specificat faptul ca puteti regla temperatura interioara cu ajutorul termostatului reglabil din dotare. Acesta se afla in exteriorul aparatului in partea dreapta de jos.

LDK BD 150 termostat

In acelasi timp, este de apreciat faptul ca lada dispune de sistem antibacterian ce previne astfel formarea bacteriilor in interiorula cesteia.  In plus, este un aparat silentios, inregistrand in timpul functionarii 42 dB.

Dimensiunile lazii sunt de 63.5 cm latime, 85 cm inaltime si 56 cm adancime, avand o greutate de 27 de kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica LDK BD 150? Concluzii & Pareri

LDK BD 150 este o lada frigorifica foarte buna, ce are capacitatea de a asigura conditiile necesare pentru ca alimentele sa se pastreze proaspete un timp indelungat. Clientii sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna, fiind destul de incapatoare pentru nevoile lor, extrem de silentios, dar si economica. Raceste foarte bine alimentele depozitate in interior, temperatura putand fi reglata foarte rapid cu ajutorul termostatului cu care a fost prevazuta. Recomanda mai departe acest produs si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: LDK BD 150

9.5

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.5/10

Consum

9.0/10

Pret

9.6/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Sistem antibacterian
  • Silentioasa
  • Eficienta energetica

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu