Lada frigorifica MIDEA HS-185CEN – Review si Pareri pertinente

0
(0)

Loading

MIDEA HS-185CEN este o lada frigorifica foarte buna si, de altfel, foarte apreciata de catre cumparatori ce reuseste sa asigure conditiile optime pentru ca alimentele voastre sa fie mentinute proaspete mai mult timp. Modelul in discutie ofera o capacitate de 142 de litri si este prevazut cu un cos metalic unde puteti depozita pachetele de mici dimensiuni.

Lada frigorifica MIDEA HS-185CEN prezinta o capacitate de congelare de 6.5 kg in decursul a 24 de ore. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic redus. Producatorii ne ofera si niste estimari conform carora consumul energetic anual ar fi undeva la 190 kWh.

Lada Midea beneficiaza de izolatie de inalta calitate ce contribuie la un cosnum energetic redus, dar si la o functionare mai eficienta, mentinand alimentele la o temperatura constanta pentru un timp indelungat. Temperatura interioara poate fi reglata cu ajutorul display-ului din dotare amplasat in partea dreapta de jos. De asemenea, dispune si de functia frigider, ceea ce inseamna ca puteti folosi lada si pe post de frigider, nu doar de congelator.

Totodata, am remarcat faptul ca ofera un mod de functionare foarte silentios, astfel ca nivelul de zgomot produs nu a depasit 40 dB. In plus, datorita rotilor de transport din dotare, puteti muta oricand foarte usor lada dintr-un loc in altul.

Modelul analizat masoara 73 cm latime, 85 cm inaltime si 52.3 cm adancime, avand o greutate de aproximativ 30 de kg.

MIDEA HS-185CEN pareri

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica MIDEA HS-185CEN? Concluzii & Pareri

MIDEA HS-185CEN este o lada frigorifica foarte buna, ce asigura conditiile optime pentru ca alimentele sa se mentina proaspete mai mult timp. Calitatea sa este confirmata si de catre cumparatorii a caror numar nu este deloc mic fiind pe deplin multumiti de acest produs. Este suficient de spatioasa, raceste excelent alimentele si este deosebit de silentioasa, exact ceea ce le trebuia in locuinta. Apreciaza, deopotriva, si faptul ca nu se confrunta cu formarea ghetii, iar in ansamblu, este un produs ce merita achizitionat. In plus, raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: MIDEA HS-185CEN

9.5

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.6/10

Consum

9.0/10

Pret

9.5/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Spatioasa
  • Izolatie buna
  • Silentioasa
  • Termostat reglabil

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu