Lada frigorifica Star-Light CFFM-99A+ – Review si Pareri utile

0
(0)

Loading

Star-Light CFFM-99A+ este o lada frigorifica ce va poate oferi mai mult spatiu in vederea depozitarii alimentelor. Pune la dispozitie o capacitate de 99 de litri si este prevazuta cu un cos metalic unde puteti depozita pachete de mici dimensiuni sau puteti renunta la el daca nu va este necesar.

Lada frigorifica Star-Light CFFM-99A+ prezinta o capacitate de congelare de 4.5 kg in decursul a 24 de ore si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 170 kWh.

Aceasta prezinta izolatie de calitate ce ajuta la obtinerea unui consum energetic redus, dar si o racire mai eficienta, alimentele fiind pastrate la o temperatura constanta. De asemenea, este prevazuta si cu functia frigider astfel ca aparatul poate fi folosita si pe post de frigider, pentru a depozita la rece alimentele. Temperatura interioara poate fi reglata cu ajutorul termostatului amplasat in partea dreapta de jos.

Autonomia lazii frigorifice Star-Light ajunge pana la 20 de ore. In tot acest timp, in cazul unei pene de curent alimentele vor fi pastrate in deplina siguranta. Mai mult decat atat, asigura un mod de functionare silentios, inregistrand cel mult 42 dB.

Dimensiunile aparatului sunt de 54.5 cm latime, 85 cm latime si 52 cm adancime, avand o greutate de 24 de kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Star-Light CFFM-99A+? Concluzii & Pareri

Lada frigorifica Star-Light CFFM-99A+ poate fi o alegere buna pentru cei ce au nevoie de mai mult spatiu pentru a depozita alimentele in deplina siguranta. Este destul de spatioasa, silentioasa si foarte practica in orice locuinta. Totodata, si cumparatorii care nu sunt deloc putini sunt foarte multumiti de alegerea facuta si confirma faptul ca isi face treaba foarate bine, mentinand alimentele in cele mami bune conditii. Din punctul meu de vedere, este un produs ce merita achizitionat care vine la pachet cu un raport calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Star-Light CFFM-99A+

9.4

Calitate

9.4/10

Rezistenta

9.6/10

Functii

9.5/10

Consum

9.0/10

Pret

9.5/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Autonomie buna
  • Functie frigider
  • Termostat reglabil
  • Silentioasa

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu