Review: Lada frigorifica MIDEA HS-384CEN

Loading

MIDEA HS-384CEN este o lada frigorifica incapatoare ce poate oferi conditiile optime pentru ca alimentele sa ramana proaspete mai mult timp. Aceasta pune la dispozitie o capacitate de 195 de litri si dispune de un cos metalic unde puteti depozita in deplina siguranta pachetele mici sau puteti renunta la el, daca nu va este neaparat necesar.

Lada MIDEA prezinta o capacitate de de congelare in decursul a 24 de ore de 14 kg. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand anual un consum energetic de 268 kWh. Cu ajutorul termostatului electronic din dotare amplasat in partea dreapta jos, puteti regla temperatura din interiorul lazii foarte usor.

Datorita izolatiei de calitate, consumul energetic este mai redus, asigurand si o functionare mai eficienta a paratului, pastrand alimentele la o temperatura constanta pentru mai mult timp. Totodata, cu ajutorul rotilor din dotare, aceasta poate fi mutata foarte usor dintr-un loc in altul.

Lada frigorifica MIDEA HS-384CEN este foarte silentioasa, inregistrand in timpul functionarii cel mult 43 dB. Dimensiunile produsului sunt de 111.5 cm latime, 85 cm inaltime si 67 cm adancime, avand o greutate de 46 de kg.

 MIDEA HS-384CEN

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica MIDEA HS-384CEN? Concluzii & Pareri

Lada frigorifica MIDEA HS-384CEN este un model incapator si economic, ce poate pastra in deplina siguranta alimentele voastre. Se regleaza usor temperatura interioara, este foaorte silentioasa si partea si mai interesanta este ca o puteti folosi si pe post de frigider. Raceste foarte bine interiorul si nici nu se formeaza gheata. In ansamblu, este un produs care se descurca eficient care vine la pachet cu un raport calitate/pret avantajos.

Recenzii pe scurt: MIDEA HS-384CEN

9.1

Calitate

9.0/10

Rezistenta

9.3/10

Functii

9.0/10

Consum

9.0/10

Pret

9.1/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Spatioasa
  • Silentioasa
  • Izolatie buna
  • Role transport

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu