Lada frigorifica Beko HS23753 – Review si Recomandari

Loading

Beko HS23753 Beko HS23753 este o lada frigorifica foarte incapatoare cu ajutorul careia puteti depozita in cele mai bune conditii alimentele. Poate fi o alegere inspirata, insa nu inainte de a afla toate detaliile necesare.

Lada frigorifica Beko HS23753 este prevazuta cu o capacitate generoasa de 350 de litri si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic redus. In plus, producatorii ne ofera si niste estimari conform carora consumul energetic anual este de aproximativ 234 kWh. In plus, capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 22 de kg.

Lada frigorifica de la Beko este prevazut cu o izolatie densa de calitate ce asigura o congelare eficienta a alimentelor, dar si un consum energetic mai mic. In plus, aceasta este construita din amteriale neinflamabile, ofeirnd o siguranta sporita aparatului.

Interiorul este prevazut cu patru cosuri metalice, unde puteti depozita pachete mai mici sau, daca nu va sunt necesare, puteti renunta la ele. De asemenea, beneficiaza de sistem de iluminare ce asigura o buna vizibilitate asupra continutului interior. Un alt avantaj important al acestui model se refera la yala ce permite incuierea lazii.

Temperatura din interior poate fi reglata foarte usosr cu ajutorul termostatului ajustabil amplasat in partea drepta jos a aparatului.

Beko HS23753 se poate lauda si cu autonomie foarte buna de 67 de ore. Astfel, in cazul unei pene de curent nu veti avea de ce sa va faceti griji. Totodata, este un aparat foarte silentios, ce inregistreaza cel mult 42 dB.

Modelul in discutie masoara 155.2 cm latime, 86 cm inaltime si 72.5 cm adancime.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Beko HS23753? Concluzii & Pareri

Beko HS23753 este o lada frigorifica deosebita, ce ofera o capacitate generoasa, permitand depozitarea chiar si a bucatilor mari de carne sau alte pachete voluminoase. De asemenea, este de apreciat si modul foarte economic de functionare, oferind conditiile optime pentru alimentele depozitate in interiorul sau. O recomand cu incredere, iar din punctul meu de vedere, raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Beko HS23753

9.8

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

9.9/10

Consum

9.5/10

Pret

9.8/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Capacitate mare
  • Securizare cu yala
  • Autonomie foarte mare
  • Eficienta energetica

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu