Lada frigorifica MIDEA HS-129CEN – Review si Sfaturi utile

Loading

MIDEA HS-129CEN este o lada frigorifica de dimensiuni reduse, ce poate fi amplasata si in spatii mai mici. Totodata, aceasta vine la pachet cu un pret foarte avantajos, insa mai multe detalii va vom oferi in continuare.

Lada frigorifica MIDEA HS-129CEN pune la dispozitie o capacitate de 99 de litri si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic rezonabil. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 168 kWh.  Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore ajunge la 4.5 litri.

MIDEA HS-129CEN pareri

Lada Midea este prevazuta cu izolatie de calitate, ce asigura astfel un consum energetic mai mic si o functionare eficienta, mentinand temperatura constanta mai mult timp. Totodata, aceasta beneficiaza de termostat electronic prin intermediul caruia putem modifica temperatura din interior.

Este un model foarte silentios, care in timpul functionarii inregistreaza cel mult 40 dB. In plus, datorita rotilor de trasnport din dotare, poate fi mutata foarte usor dintr-un loc in altul.

Aceasta lada masoara 56.5 cm latime, 85 cm inaltime si 52.3 cm adancime, avand o greutate de 26 de kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica MIDEA HS-129CEN? Concluzii & Pareri

MIDEA HS-129CEN este o lada care, cu siguranta, isi merita banutii, oferind o capacitate incomparabil mai mare decat cea a congelatorului clasic, asigurand conditiile optime pentru ca alimentele sa se mentina proaspete mai mult timp. De asemenea, este de apreciat aspectul placut al aparatului, precum si faptul ca este foarte silentioasa, dar si economica. Daca ma intrebati pe mine, poate fi o varianta foarte convenabila, cu atat mai mult cu cat raportul calitate/pret este unul foarte convenabil.

Pareri pe scurt: MIDEA HS-129CEN

9.5

Calitate

9.6/10

Rezistenta

9.7/10

Functii

9.5/10

Consum

9.0/10

Pret

9.6/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Termostat electronic
  • Functionare foarte silentioasa
  • Izolare buna
  • Role transport

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu