Lada frigorifica Star-Light CFFM-142A+ – Review si Pareri obiective

Loading

Star-Light CFFM-142A+ este o lada frigorifica eficienta ce va va oferi spatiu suplimentar in vederea depozitarii unei cantitati mai mari de alimente asigurand conditiile optime. Aceasta pune la dispozitie o capacitate de 142 de litri si detine un cos metalic unde puteti depozita pachetele mai mici sau la care puteti renunta daca nu va este neaparat necesar.

Star-Light CFFM-142A+ review

Lada Star-Light prezinta o capacitate de congelare in decursul a 24 de ore de 6.5 kg. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand anual un consum de aproximativ 192 kWh.

Aparatul beneficiaza de functia de frigider ce permite atingerea temperaturii specifica unui frigider, astfel incat sa puteti depozita chiar si produse lichide sau alimente pe care nu doriti neaparat sa le congelati, ci doar sa le pastrati la o temperatura mai mica. Datorita izolatiei de calitate, consumul energetic este redus, eficientizand chiar si procesul de racire, astfel ca temperatura va ramane constanta mai mult timp.

Temperatura poate fi reglata cu ajutorul termostatului reglabil amplasat in partea dreapta jos. Totodata, prezinta o autonomie foarte buna, care ajunge la 30 de ore. Cu alte cuvinte, in cazul unei pene de curent, in tot acest timp, alimentele se vor pastra in deplina siguranta.

Mai mult decat atat, este o lada frigorifica foarte silentioasa, al carei nivel de zgomot nu depaseste 42 dB.

In plus, pentru o buna vizibilitate asupra continutul, Star-Light CFFM-142A+ a fost prevazuta cu sistem de iluminare LED.

Dimensiunile lazii frigorifice sunt de 63.2 cm latime, 85 cm inaltime si 55 cm adancime, avand o greutate de 27 de kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Star-Light CFFM-142A+? Concluzii & Pareri

Lada frigorifica Star-Light CFFM-142A+ poate fi o alegere inspirata pentru cei ce au nevoie de  mai mult spatiu in vederea depozitarii alimentelor in deplina siguranta. Este suficient de spatioasa, raceste foarte bine alimentele si, in plus, este si foarte economica si silentioasa. Din punctul meu de vedere, raportul calitate/pret cu care vine la pachet este unul foarte bun.

Recenzii pe scurt: Star-Light CFFM-142A+

9.6

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.6/10

Consum

9.0/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Functie frigider
  • Termostat reglabil
  • Functionare silentioasa
  • Autonomie buna

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu