Lada frigorifica Star-Light CFM-146AP – Review detaliat si Pareri pertinente

0
(0)

Loading

Star-Light CFM-146AP este o lada frigorifica interesanta ce vine la pachet cu un raport calitate/pret foarte avantajos. Aceasta pune la dispozitie o capacitate de 146 de litri si o capacitate de inghet de 6.5 kg in decursul a 24 de ore. Totodata, dispune de un cos de metal unde veti putea depozita alimentele de mici dimensiuni sau puteti renunta la acest cos.

 Star-Light CFM-146AP interior

Lada frigorifica Star-Light CFM-146AP este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic anual de doar 190 kWh. Printre functiile din dotare amintim de functia super congelare care permite congelarea rapida a alimentelor, intr-un timp foarte scurt. De asemenea, beneficiaza de termostat ce permite reglarea facila a temperaturii din interiorul aparatului.

 Star-Light CFM-146AP termostat

Se poate lauda si la capitoluil autonomie, fiindca poate ajunge la 35 de ore. In tot acest timp, in cazul unei pene de curent, alimentele se vor mentine in maxima siguranta. In plus, presupune si un mod de functionare destul de silentios, inregistrand cel mult 41 dB.

Datorita sistemului de iluminare LED, veti putea avea o mai buna vizibilitate asupra interiorului lazii. In plus, rotile de transport fac mutarea acesteia mult mai facila.

Dimensiunile acesteia sunt de 73 cm latime, 85 cm inaltime si 52.3 cm adancime, avand o greutate de 27 de kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Star-Light CFM-146AP? Concluzii & Pareri

Star-Light CFM-146AP este o lada frigorifica ce se bucura de o popularitate foarte mare in randul cumparatorilor, dovedindu-se a fi un produs foarte eficient. Este destul de spatioasa, termostatul permite reglarea usoara, iar aparatul este foarte silentios, dar si econommic. Raceste eficient alimentele si nu a creat probleme, drept pentru care sunt de parere ca merita achizitionat acest produs.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Star-Light CFM-146AP

9.5

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Functii

9.5/10

Consum

9.0/10

Pret

9.6/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Incapatoare
  • Super congelare, Iluminare LED
  • Termostat reglabil
  • Roti de transport

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu