Lada frigorifica MIDEA HS-258CEN – Review detaliat si Sfaturi utile

0
(0)

Loading

MIDEA HS-258CEN este un model de lada frigorifica avantajoasa ca pret pregatita sa ofere conditiile optime pentru alimentele depozitate in interior. Pune la dispozitie o capacitate de 198 de litri si este prevazuta cu un cos metalic unde puteti aseza pachetele mari sau, optional, puteti renunta la el.

MIDEA HS-258CEN review

Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore ajunge la 9 kg. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic de aproximativ 219 kWh pe an.

Functia super-congelare permite congelarea rapida a alimentelor, intr-un timp scurt. De asemenea, cu ajutorul termostatului reglabil puteti seta treapta de temperatura la care doriti sa fie pastrate alimentele.

Lada MIDEA HS-258CEN este prevazuta cu izolatie de calitate, ce asigura un consum energetic redus, dar si o pastrate optima a alimentelor, temperatura ramanand constanta pentru mai mult timp.  Cu ajutorul rolelor de transport din dotare, aparatul poate fi mutat mult mai usor dintr-un loc in altul.

In plus, presupune un mod de functionare silentios inregistrand cel mult 40 dB.

Dimensiunile lazii sunt de 94.5 cm latime, 85 cm inaltime si 52.3 cm adancime, avand o greutate de 36.6 kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica MIDEA HS-258CEN? Concluzii & Pareri

Lada frigorifica MIDEA HS-258CEN este un model spatios, unde poti depozita o cantitate generoasa de alimente. Raceste foarte bine alimentele, este silentioasa, destul de economica si, mai  mult decat atat, arata bine. Fiindca  am observat ca anumiti cumparatori au intalnit ceva dificultati in reglarea temperaturii, as vrea sa mentionez ca pentru a schimba temperatura trebuie sa tineti apasat timp de trei secunde pe ambele butoane, dupa care setati la cat doriti de pe un singur buton. Totusi, toate indicatiile in acest sens sunt prezentate in manualul de utilizare pe care recomand sa il studiati putin atunci cand primiti produsul. Din punctul meu de vedere, raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: MIDEA HS-258CEN

9.5

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Functii

9.6/10

Consum

9.0/10

Pret

9.6/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Izolatie buna
  • Functie de super congelare
  • Role de transport
  • Functionare economica

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu