Lada frigorifica Star-Light CFM-249AP – Review si Recomandari

0
(0)

Loading

Star-Light CFM-249AP este o lada frigorifica incapatoare ce permite depozitarea unei cantitati destul de mare de alimente. Ofera o capacitate totala de 249 de litri si este prevazut cu un cos metalic la care, optional, puteti renunta. Totusi, il consider util pentru a depozita pachet de mici dimensiuni, care s-ar putea pierde cu usurinta printre pachetele mari.

Star-Light CFM-249AP interior

Modelul in discutie dispune de o capacitate de congelare de 12 kg in doar 24 de ore. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic anual de aproximativ 246 kWh.

Beneficiaza de sistem de iluminare interioara ce ofera o  mai buna vizibilitate asupra continutului. De asemenea, termostatul reglabil face posibila reglarea temperaturii in trepte. Este prezenta si functia de super congelare ce ajuta la inghetarea mai rapida a alimentelor recent cumparate. In plus, pentru o depozitare in conditii cat mai sigure, lada dispune si de sistem antibacterian.

Star-Light CFM-249AP iluminare

Un alt avantaj important, se refera la autonomia ce ajunge pana la 48 de ore. Astfel, in tot acest timp in cazul unei pene de curent nu veti avea de ce sa va ingrijorati.

Star-Light CFM-249AP ofera si un mod de functionare silentios, inregsitrand cel mult 41 dB. In plus, datorita rotilor de transport din dotare, aparatul poate fi mutat cu foarte mare usurinta dintr-un loc in altul.

Dimensiunile modelului analizat sunt de 98.5 cm latime, 85 cm inaltime si 60 cm adancime, avand o greutate de 37 de kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Star-Light CFM-249AP? Concluzii & Pareri

Star-Light CFM-249AP este o lada frigorifica foarte convenabila ca pret, ce permite depozitarea unei cantitati destul de mari de alimente, oferind conditiile optime pentru a se mentine proaspete. In general, este un produs care isi merita banii, avand in vedere ca ofera un mod de functionare eficient, timp in care ramane silentioasa, usor de manevrat si destul de economica, lucru confirmat si de actualii cumparatori. Din punctul meu de vedere, raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Star-Light CFM-249AP

9.6

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.7/10

Consum

9.0/10

Pret

9.6/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Capacitate generoasa
  • Super congelare, Iluminare interioara
  • Functionare silentioasa
  • Roti de transport

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Un comentariu la „Lada frigorifica Star-Light CFM-249AP – Review si Recomandari”

Lasă un comentariu