Lada frigorifica MIDEA MDRC152SLG34W : Review si Recomandari

Loading

MIDEA MDRC152SLG34W este o lada frigorifica ce va poate veni in ajutor pentru a suplimenta spatiul de depozitare al alimentelor in cele mai bune conditii. Daca este sau nu alegerea potrvita si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in cadrul acestui material.

Lada frigorifica MIDEA MDRC152SLG34W prezinta o capacitate de 99 litri si este prevazut cu un cos metalic unde puteti depozita si pachetele mai mici. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 4.5 kg.

Totodata, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand anual un consum de aproximativ 211 kWh.

Lada dispune de termostat reglabil ce ofera un control exact al temperaturii din interiorul aparatului. Astfel, va veti asigura ca alimentele se afla in siguranta.

Fiindca masoara 54 cm latime, 84.5 cm inaltime si 50 cm adancime, poate fi amplasata si in spatii mai restranse. Mai mult decat atat, datorita rotilor de transport din dotare, va fi foarte usor si de mutat.

Este un  model silentios al carui nivel de zgomot nu depaseste 38 dB.

MIDEA MDRC152SLG34W review

Verifica oferta de pret actuala!

 

Merita cumparata lada frigorifica MIDEA MDRC152SLG34W ? Concluzi & Pareri

MIDEA MDRC152SLG34W este o varianta de lada frigorifica buna pentru toti cei care au nevoie sa isi suplimenteze spatiu de congelare. Isi face treaba eficient, lucru confirmat si de actualii cumparatori. Acestia declara ca au facut o alegere foarte buna, intrucat lada mentine foarte bine alimentele, este suficeint de spatioasa pentru nevoile sale si extrem de silentioasa. In plus, beneficiaza si de un design placut, iar in ansamblu, este ceea ce si-au dorit si aveau nevoie. Recomanda mai departe lada frigorifica si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Review pe scurt: MIDEA MDRC152SLG34W

9.4

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Functii

9.5/10

Consum

9.0/10

Pret

9.4/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Silentioasa
  • Bine izolata
  • Design placut

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu