Lada frigorifica Beko HSA29540N : Review si Pareri pertinente

Loading

Lada frigorifica Beko HSA29540N este un model spatios si bine organizat in care va puteti depozita o cantitate destul de mare de alimente care va fi pastrata in cele mai bune conditii. Daca este sau nu o alegere potrivita si pentru nevoile sale ramane sa descoperiti in cadrul acestui material.

Beko HSA29540N pune la dispzoitie o capacitate de 284 de litri si este prevazuta cu trei cosuri metalice unde veti putea depozita pachetele mici pentru a nu se pierde printre cele mari. Acestea pot fi detasate in cazul in care la un moment dat nu va sunt necesare. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 13 kg.

Lada este incadrata in clasa de eficienta energetica A++ asigurand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, anual inregistreaza 227 kWh.

Totodata, prezinta de izolatie densa, de calitate superioara, astfel incat va reusi sa raceasca eficient continutul, iar consumul energetic va fi unul redus. Temperatura din interior este patrata la un nivel optim pentru a te bucura de alimente proaspete mai mult timp.

In partea dreapta jos, se afla panoul de control ce permite reglarea temperaturii interioare si selectarea functiilor dorite. In interior, dispune de sistem de iluminare pentru a avea o mai buna vizibilitate asupra interiorului. In plus, pentru siguranta continutului, lada beneficiaza de yala care permite incuierea congelatorului.

Se poate lauda si la capitolul autonomie, ajungand la 45 de ore. Cu alte cuvinte, in cazul unei pene de curent, in tot acest timp, alimentele vor fi pastrate in deplina siguranta. Mai mult decat atat, presupune si un mod de functionare foarte silentios, inregistrand cel mult 38 dB.

Dimensiunile lazii sunt de 129 cm latime, 86 cm inaltime si 67.5 cm adancime.

Beko HSA29540N review

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Beko HSA29540N? Concluzi & Pareri

Beko HSA29540N este o lada frigorifica incapatoare ce asigura o racire eficienta alimentelor pentru a le mentine proaspete mai mult timp. Clientii actuali sunt de parere ca au facut o alegere excelenta pentru nevoile sale, modelul in discutie oferind o capacitate generoasa, timp in care este silentioasa, dar si economica. Finisajele sunt de buna calitate, iar lada poate fi setata usor. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Review pe scurt; Beko HSA29540N

9.6

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.7/10

Consum

9.4/10

Pret

9.5/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Spatioasa
  • Yala pentru incuiere
  • Termostat reglabil
  • Silentioasa si economica

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu