Lada frigorifica Arctic AO47P30 : Review si Recomandari

0
(0)

Loading

Arctic AO47P30 este un model de lada frigorifica foarte spatioasa si eficienta ce ofera cele mai bune conditii pentru alimente proaspete mai mult timp. Daca este sau nu cea mai potrivita varianta pentru nevoile voastre ramane sa descoperiti in cadrul acestui material pe care l-am pregatit.

Lada frigorifica Arctic AO47P30 pune la dispozitie o capacitate generoasa de 451 litri si este prevazuta cu doua cosuri metalice unde puteti depozita pachete mai mici. Daca nu va sunt neaparat necesare, bineinteles ca puteti renunta oricand la ele. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 20 de kg.

Produsul este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, iar conform noile etichete energetice adoptate la nivelul UE, clasa F. In principiu, produsul asigura un consum energetic redus inregistrand aproximativ 349 kWh pe an.

In partea dreapta jos, lada dispune de un panoul de control cu LED-uri prin intermediul caruia puteti regla temperatura in compartimente, puteti activa functiile dorite simplu si rapid.  Peretii aparatului sunt prevazuti cu o izolatie densa, de calitate superioara, ceea ce face ca lada sa fie mult mai eficienta, dar si mai economica. Iar pentru o mai buna vizibilitate asupra continutului, a fost implementat si sistemul de iluminare.

In plus, datorita rezistentei foarte bune la temperaturi reduse, lada poate fi depozitata si in incaperi ce nu beneficiaza de sistem de incalzire, singura observatie care trebuie facuta este aceea ca temperatura nu trebuie sa scada sub -15 grade Celsius.

Totodata, este de apreciat si autonomia foarte buna pe care lada Arctic o ofera ajungand la 36 de ore. Ce inseamna acest lucru? Ca in cazul unei pene de curent, in tot acest timp, nu veti avea de ce sa va faceti griji, fiindca alimentele vor fi in continuare in deplina siguranta. Mai mult decat atat, presupune si un mod de functionare foarte silentios  inregistrand cel mult 40 dB.

Dimensiunile lazii frigorifice sunt de 155.5 cm latime, 86 cm inaltime si 67.5 cm adancime, avand o greutate de 55.5 kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Arctic AO47P30? Concluzii & Pareri

Arctic AO47P30 poate fi, cu siguranta, o varianta inspirata, ce ofera o capacitate generoasa, o autonomie buna, dar si un mod de functionare silentios. Cumparatorii au oferit si ei un feedback foarte bun pentru acest produs declara ca lada isi face treaba exceptional, raceste foarte repede alimentele, consuma extrem de putin si este si foarte silentioasa si spatioasa. Este exact ceea ce aveau nevoie, motiv pentru care o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Arctic AO47P30

9.7

Calitate

9.8/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

9.8/10

Consum

9.3/10

Pret

9.6/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Capacitate generoasa
  • Poate fi folosita si in conditii extreme
  • Izolatie densa de calitate
  • Autonomie mare, Silentioasa

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu