Lada frigorifica Candy CHAE 2032F : Review si Pareri avizate

Loading

Lada frigorifica Candy CHAE 2032F este o varianta destul de spatioasa si foarte eficienta, despre care vom discuta in acest material pe larg. Daca doriti sa verificati daca acest produs este varianta potrivita pentru nevoile voastre ramane sa urmariti review-ul pregatit unde va vom oferi toate informatiile necesare.

Candy CHAE 2032F pune la dispozitie o capacitate de 198 litri si este prevazuta cu un cos metalic unde puteti depozita pachete mai mici. Daca, insa, nu va este necesar la un anumit moment, il puteti detasa fara probleme. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 18 kg.

Conform noilor etichete energetice adoptate la nivelul Uniunii Europene, produsul in discutie este incadrat in clasa de eficienta energetica F. Consuma anual aproximativ 248 kWh, reprezentand un nivel rezonabil.

Puteti seta foarte usor temperatura din interiorul aparatuluui prin intermediul display-ului LED amplasat la exterior. Astfel, puteti avea o mai buna precizie, iar partea si mai interesanta se refera la faptul ca datorita functiei Fast Freezing puteti congela o cantitate generoasa de alimente intr-un timp mult mai scurt.

Totodata, se poate lauda si la capitolul autonomie, aceasta ajungand la 26 de ore. In cazul unei pene de curent, in tot acest timp nu veti avea de ce sa va ingrijorati, fiindca alimentele se vor pastra in deplina siguranta. In plus, presupune un mod de functionare silentioasa, inregistrand cel mult 40 dB.

Dimensiunile lazii sunt de 94 cm latime, 84.5 cm inaltime si 55 cm adancime, avand o greutate de 35 de kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Candy CHAE 2032F? Concluzii & Pareri

Candy CHAE 2032F este o lada frigorifica suficient de spatioasa, dar si silentioasa, despre care as putea spune ca isi face treaba eficient. Cumparatorii confirma aceste  lucruri si declara ca isi face treaba eficient. Raceste foarte bine alimentele, iar functia Fast Freezing este foarte utila atunci cand vor sa congeleze rapid carnea recent cumparata. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Candy CHAE 2032F

9.4

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Functii

9.6/10

Consum

9.2/10

Pret

9.2/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Spatioasa
  • Autonomie buna
  • Functionare silentioasa

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu