Lada frigorifica Heinner HCF-M300EA++ : Review si Sfaturi utile

Loading

Heinner HCF-M300EA++ este  o lada frigorifica spatioasa ce permite depozitarea unei cantitati generoase de alimente.  Daca este sau nu produsul potrivit si nevoilor voastre ramane sa descoperiti in continuare in cadrul acestui material.

Lada frigorifica Heinner HCF-M300EA++ este prevazuta cu o capacitate de 301 litri si dispune de doua cosuri metalice unde puteti adauga pachetele mai mici. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 14 kg.

Heinner HCF-M300EA++ interior

Lada este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este undeva la 212 kWh.

Produsul este prevazut cu termostat digital ce permite controlarea temperaturii interioare pentru a asigura cele mai bune conditii alimentelor depozitate. De asemenea, beneficiaza de functie de congelare rapida pentru a ingheta mai repede alimentele proaspata achizitionate, dar si alarma ce se va activa in momentul in care este identificata o temperatura prea mare in interior ce ar putea pune in pericol mancarea.

Heinner HCF-M300EA++ display

Manerul este prevazut cu incuietoare oferind astfel mai multa siguranta. Poate fi folosita si in incaperi fara surse de caldura, benefiicind de sistemul Winter protection.

In plus, presupune un mod de functionare silentios, inregistrand cel  mult 43 dB.

Dimensiunile lazii sunt de 128.5 cm latime, 85 cm inaltime si 69.6 cm adancime.

Verifica oferta de pret actuala!

 

Merita cumparata lada frigorifica Heinner HCF-M300EA++? Concluzii & Pareri

Heinner HCF-M300EA++ este o lada frigorifica spatioasa care se descurca foarte bine in mentinerea proaspata a alimentelor. Clientii sunt foarte multumiti de alegerea facuta si sustin ca acest model de lada isi face treaba excelent. Apreciaza in mod deosebit faptul ca este spatioasa, economica si foarte silentioasa, exact ceea ce aveau nevoie pentru o a depozita o cantitate generoasa de alimente. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Heinner HCF-M300EA++

9.6

Calitate

9.6/10

Rezistenta

9.7/10

Functii

9.7/10

Consum

9.5/10

Pret

9.5/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Capacitate generoasa
  • Eficienta energetica
  • Silentioasa
  • Display electronic

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu