Lada Frigorifica Candy CCHH 145 | Review & Pareri utile

Loading

Candy CCHH 145 este o lada frigorifica eficienta al carei scop este acela de a suplimenta spatiul de congelare, pentru a depozita in cele mai bune conditii alimentele dorite. Se poate integra si in spatii mai mici fiiindca nu este un model voluminos, insa toate detaliile necesare le veti afla la momentul potrivit.

Lada frigorifica Candy CCHH 145 prezinta o capacitate totala de 137 de litri si este prevazut cu un cos metalic unde puteti depozita pachetele mici sau la care puteti renunta daca nu va este necesar. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 11 kg.

Modelul in discutie este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand anual un consum de aproximativ 226 kWh.

In partea dreapta jos, dispune de un termostat reglabil cu ajutorul caruia puteti seta temperatura interioara. In acest sens, pune la dispozitie sase trepte de racire.

Se poate lauda si la capitolul autonomie, aceasta ajungand la 13 ore. Astfel, in cazul unei pene de curent, in tot acest timp alimentele vor fi pastrate in siguranta.

De asemenea, presupune si un mod de functionare silentios, astfel ca nivelul de zgomot produs nu depaseste 39 dB.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 63 cm latime, 85 cm inaltime si 55.5 cm adancime, avand o greutate de 27 de kg.

Lada Frigorifica Candy CCHH 145 review

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Candy CCHH 145? Concluzii & Pareri

Candy CCHH 145 este o lada frigorifica care se descurca foarte bine, raceste eficient alimentele, timp in care ofera suficient spatiu de depozitare. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea, declarand ca mentine in conditii excelente alimentele, este silentioasa si economica. Temperatura se seteaza usor, iar in ansamblu nu au ce sa sa ii reproseze. O recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul avantajos.

Review pe scurt: Candy CCHH 145

9.3

Calitate

9.4/10

Rezistenta

9.6/10

Functii

9.4/10

Consum

9.0/10

Pret

9.3/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Termostat reglabil
  • Autonomie buna
  • Silentioasa

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu