Lada frigorifica Beko HSA37540N | Review si Pareri obiective

0
(0)

Loading

Beko HSA37540N este un model de lada frigorifica foarte spatioasa ce asigura conditiile optime pentru ca alimentele depozitate in interior sa ramana proaspete mai mult timp. Daca este o optiune buna si pentru nevoile voastre ramane sa descoperiti in continuare.

Lada frigorifica Beko HSA37540N pune la dispozitie o capacitate generoasa de 350 de litri si este prevazuta cu patru cosuri metalice unde puteti depozita pachete mai mici. Totodata, capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 22 de kg.

Este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand anual aproximativ 247 kWh.

Pentru o mai buna vizibilitate asupra continutului, lada este prevazuta cu sistem de iluminare interioara. Pentru reglarea temperaturii veti folosi termostatul amplasat in partea dreapta jos, in exteriorul lazii. In plus, acesta este prevazut cu LED-uri ce va va asigura ca alimentele aflate in interior se afla in conditii sigure. In cauzl in care temperatura din interior nu este una potrivita, veti fi avertizati cu ajutorul LED-urilor.

Lada Beko HSA37540N beneficiaza si de functia de congelare rapida care reuseste sa congeleze in scurt timp alimentele proaspat achizitionate. In acelasi timp, prezinta izolatie foarte buna astfel ca va reusi sa pastreze in deplina siguranta alimentele, dar va obtine si un consum energetic redus.

In acelasi timp, lada frigorifica Beko ofera si o autonomie foarte mare care ajunge la 67 de ore. Practic, in tot acest timp, in cazul unei pene de curent alimentele vor fi in siguranta. In plus, este si foarte silentioasa, niveluil de zgomot produs fiind de doar 40 dB.

Pe de alta parte, lada dispune si de yala pentru incuiere, ceea ce ofera mai multa siguranta.

Dimensiunile produsului sunt de 155.5 cm latime, 86 cm inaltime si 67.5 cm adancime.

Beko HSA37540N review

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Beko HSA37540N? Concluzii & Pareri

Beko HSA37540N este o varianta interesanta ce pune la dispozitie o capacitate generoasa, o autonomie mare, dar si un consum energetic redus. Cumparatorii a caror numar nu este unul mic sunt incantati de alegerea facuta si sustin ca este exact ceea ce isi doreau: o lada frigorifica spatioasa, silentioasa si rezonabila ca pret. Functioneaza excelent si nu au ce sa ii reproseze. O recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Beko HSA37540N

9.8

Calitate

9.8/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

9.8/10

Consum

9.6/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Capacitate generoasa
  • Izolatie buna
  • Racire rapida, securizare yala
  • Autonomie mare, silentioasa

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu