Lada frigorifica Arctic AO40P30+ | Review si Sfaturi utile

0
(0)

Loading

Ai nevoie de mai mult spatiu pentru depozitarea alimentelor si esti in cautarea unei solutii eficiente? Lada frigorifica iti poate fi de mare folos, iar astazi vom discuta pe larg despre modelul Arctic AO40P30+ pentru a verifica daca este ceea ce aveti nevoie.

Lada frigorifica Arctic AO40P30+ prezinta o capacitate generoasa de 360 de kg si este prevazuta cu doua cosuri metalice unde puteti depozita pachete mai mici pentru a nu se pierde printre cele mari. Atunci cand nu aveti nevoie de ele le puteti detasa cu usurinta. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 18 kg.

Modelul in discutie face parte din clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este aproximat undeva la 313 kWh.

Arctic AO40P30+ este un model realizat din materiale neinflamabile cu izolatie densa asigurand o buna sigurnata si eficienta in utilizarea produsului. Pune la dispozitie o autonomie generoasa de 36 de ore, timp in care in cazul unei pene de curent alimentele se vor mentine in siguranta.

Panoul de control amplasat in exterior, in partea dreapta, este prevazut cu LED-uri si permite setarea mai rapida a temperaturii si a functiilor dorite.

In plus, presupune un mod de functionare silentios, inregistrand cel mult 40 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 129 cm latime, 86 cm inaltime si 72.5 cm adancime, avand o greutate de 49 de kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Arctic AO40P30+? Concluzii & Pareri

Arctic AO40P30+ este o lada frigorifica spatioasa si eficienta care poate oferi spatiu suplimentar pentru a depozita in cele mai bune conditiile alimentele. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea si declara ca isi face treaba excelent, este foarte incapatoare si nici nu produce mult zgomot in timpul functionarii. O recomadna mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Arctic AO40P30+

9.6

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.9/10

Functii

9.6/10

Consum

9.2/10

Pret

9.6/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Capacitate generoasa
  • Eficienta energetica
  • Functionare silentioasa
  • Izolatie densa

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu