Lada frigorifica Heinner HCF-205NHBKE++ Review si Recomandari

0
(0)

Loading

Heinner HCF-205NHBKE++ este o lada frigorifica spatioasa care poate oferi spatiu suplimentar pentru mentinerea in siguranta a alimentelor. Dar pentru inceput, va invitam sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Lada frigorifica Heinner HCF-205NHBKE++ ofera o capacitate de 198 de litri si este prevazuta cu un cos metalic unde puteti adauga pachete si mai mici. Atunci cand nu va este necesar, il puteti detasa cu usurinta. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 12 kg.

Heinner HCF-205NHBKE++ review

Lada este incadrata in clasa de eficienta energetica E, dupa noile etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistrand anual aproximativ 200 kWh.

Cu ajutorul termostatului aveti control facil asupra conditiilor din interior, putem regla cu usurinta temperatura. Totodata, display-ul este rezistent la apa. Mai mult decat atat, ofera si functia de congelare rapida care ingheata rapid alimentele recent cumparate.

Compresorul Inverter cu care a fost echipata asigura o durata de viata mai mare aparatului, un consum energetic scazut, dar si un nivel redus al zgomotului. Astfel, nivel de zgomot inregistrat nu depaseste 40 dB, ceea ce il face un aparat silentios in timpul functionarii.

Totodata, yala din dotare va permite sa securizati continutul aparatului. Rolele de transport va ajuat sa mutati mai usor aparatul dintr-un loc in altul.

Heinner HCF-205NHBKE++ pareri

Dimensiunile produsului sunt de 90.5 cm latime, 84.5 cm inaltime si 54.5 cm adancime.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Heinner HCF-205NHBKE++? Concluzii si Pareri

Asadar, daca sunteti in cautarea unei lazi frigorifice spatioase si eficiente, Heinner HCF-205NHBKE++ ar putea fi o varianta de luat in calcul. Cumparatorii s-au aratat multumiti de performantele acesteia declarand ca mentine foarte bine alimentele la rece, este usor de setat folosind panoul de control si foarte silentioasa. In plus, arata bine si se integreaza usor in orice decor. Dupa parerea lor, au facut o alegere buna al carei raport calitate/pret este excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Heinner HCF-205NHBKE++

9.8

Calitate

9.8/10

Rezistenta

9.9/10

Functii

9.8/10

Consum

9.7/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Incapatoare
  • Functie de congelare rapida
  • Display waterproof
  • Yala de incuiat si role de transport

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu