Lada frigorifica Heinner HCF-205NHSE++ Review si Pareri utile

Loading

Heinner HCF-205NHSE++ este o lada frigorifica incapatoare ce ofera un design modern si display waterproof. Poate fi o varianta foarte interesanta, dar mai intai, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Lada frigorifica Heinner HCF-205NHSE++prezinta o capacitate totala de 198 de litri si este prevazuta cu un cos metalic ce va permite sa depozitati pachetele mai mici. Atunci cand nu va este necesar, acesta poate fi detasat cu usurinta. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 12 kg.

Aparatul este incadrat in clasa de eficienta energetica E, dupa noile etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistrand la fiecare 100 de spalari doar 200 kWh.

Include termostat reglabil si display waterproof ce va permite sa reglati cu usurinta temperatura din interiorul aparatului. Totodata, compresorul Inverter asigura o fiabilitate mai mare si o durata de viata extinsa, cu un consum energetic scazut si un nivel redus al zgomotului.

Cu functia de congelare rapida alimentele proaspat achizitionate vor fi inghetate intr-un timp scurt. Rolele de transport va ajuta sa mutat foarte usor aparatul dintr-un loc in altul. In plus, yala va permite sa incuiati aparatul oferind mai multa siguranta continutului.

In plus, aceasta se distinge si printr-un design modern si elegant fiind usor de integrat in orice decor. Presupune un mod de operare silentios inregistrand maxim 40 dB.

Dimensiunile lazii sunt de 90.5 cm latime, 84.5 cm inaltime si 54.5 cm adancime.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Heinner HCF-205NHSE++? Concluzii si Pareri

Heinner HCF-205NHSE++ este o lada frigorifica spatioasa si bine dotata ce poate oferi conditiile optime astfel incat alimentele sa se pastreze in siguranta mai mult timp. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea si confirma ca este exact ceea ce aveau nevoie. Este spatioasa, bine organizata si foarte eficienta si, in plus, presupune un consum energetic redus. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul bun.

Review pe scurt: Heinner HCF-205NHSE++

9.8

Calitate

9.8/10

Rezistenta

9.9/10

Functii

9.8/10

Consum

9.7/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Incapatoare
  • Eficienta energetica
  • Display waterproof
  • Congelare rapida

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu