Lada frigorifica Heinner HCF-200CNHE++ Review si Recomandari

0
(0)

Loading

Heinner HCF-200CNHE++ este o lada frigorifica incapatoare unde puteti introduce o cantitate generoasa de alimente. Dar pentru inceput, va invitam sa urmariti materialul pe care l-am pregatit in continuare pentru a verifica daca este solutia potrivita si pentru nevoile voastre.

Lada frigorifica Heinner HCF-200CNHE++ pune la dispozitie o capacitate de 198 de litri si este prevazuta cu un cos metalic unde puteti depozita mai eficient pachetele mai mici. Atunci cand nu va este necesar acest cos, puteti renunta cu usurinta la el. Totodata, capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 12 kg.

Aparatul face parte din clasa de eficienta enrgetica E, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistrand anual aproximativ 200 kWh.

Modelul in discutie poate fi utilizat atat pentru congelarea alimentelor, cat si pentru pastrarea la rece. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa convertiti pe racire sau congelare.

Gratie tehnologiei Winter protection, aparatul poate functiona foarte bine chiar si in incaperi neincalzite, unde temperatura ajunge pana la -15 grade Celsius.

Gratie termostatului din dotare, aveti posibilitatea de a regla foarte usor temperatura din interiorul aparatului. Mai mult decat atat, beneficiaza de display rezistent ideal in cazul incidentelor nedorite.

Cu functia de congelare rapida puteti ingheta mai usor si mai rapid alimentele recent cumparate. In plus, rolele de transport va permit sa mutati lada usor dintr-un loc in altul.

Aceasta ofera un mod de operare silentios inregistrand maxim 40 dB. Modelul in discutie masoara 90.5 cm latime, 84.5 cm inaltime si 54.5 cm adancime.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Heinner HCF-200CNHE++? Concluzii si Pareri

Daca sunteti in cautarea une lazi frigorifice spatioase si eficiente, Heinner HCF-200CNHE++ ar putea fi o alternativa de luat in calcul. Cumparatorii sunt multumiti de ea si confirma ca isi face treaba excelent. Congeleaza bine alimentele, poate fi utilizata si pe post de frigider, presupune un mod de functionare economic si silentios. O recomanda astfel mai departe si considera raportul calitate/pret bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Heinner HCF-200CNHE++

9.9

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

10.0/10

Consum

9.8/10

Pret

9.9/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Functie frigider
  • Functie congelare rapida
  • Termostat reglabil
  • Economica

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu