Lada frigorifica Candy CCHH 200 | Review si Pareri pertinente

0
(0)

Loading

Candy CCHH 200 este o lada frigorifica spatioasa si eficienta, ce poate asigura cele mai bune conditii pentru ca alimentele sa ramana proaspete  mai mult timp. Insa, mai multe detalii vom discuta in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Lada frigorifica Candy CCHH 200 pune la dispozitie o capacitate de 194 de litri si este prevazuta cu un cos metalic la care puteti renunta atunci cand nu va este necesar. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 18 kg.

Conform noilor etichete adoptate la nivel de UE, aparatul face parte din clasa de eficienta energetica F echivalentul vechii clase A+, asigurand un consum energetic redus. Producatorii ofera si niste estimari care indica faptul ca aparatul ar inregistra anual doar 248 kW.

Puteti regla temperatura foarte usor folosind termostatul din dotare pe care il puteti gasi in exteriorul lazii, in partea dreapta jos. Acesta ofera sase trepte de racire pe care le veti regla dupa bunul plac si necesitate. Totodata, lada beneficiaza si de o izolatie foarte buna gratie peretilor densi ce etansaza perfect.

Se poata lauda si la capitolul autonomie, aceasta ajungand la 15 ore. Cu alte cuvinte, in cazul unei pene de curent, lada va pastra alimentele in maxima siguranta in tot acest interval de timp.

Mai mult decat atat, ofera si un mod de functionare silentios, inregistrand cel mult 39 dB.

Produsul in discutie masoara 82 cm latime, 84.5 cm inaltime si 55.5 cm adancime, avand o greutate de 30 de kg.

Candy CCHH 200 review

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Candy CCHH 200? Concluzii & Pareri

Candy CCHH 200 este un model spatios si eficient care raceste foarte bine alimentele pastrandu-le in cele mai bune conditii. Cumparatorii au declarat ca produsul in cauza functioneaza excelent, este suficient de spatios pentru nevoile lor si foarte silentios. Cum nu au ce sa ii reproseze pana in acest moment, recomanda produsul si altor utilizatori si apreciaza raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Candy CCHH 200

9.7

Calitate

9.8/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.7/10

Consum

9.3/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • 6 trepte de racire
  • Izolatie densa
  • Silentioasa
  • Autonomie buna

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu