Lada Frigorifica Candy CCHH 100 | Review si Sfaturi utile

0
(0)

Loading

Ai nevoie de mai mult spatiu de depozitare a alimentelor si esti in cautarea unei solutii eficiente? Ei bine, lada frigorifica Candy CCHH 100 ar putea fi varianta optima pentru nevoile tale, un produs ce poate fi integrat cu usurinta si in spatiile mai  mici.

Lada frigorifica Candy CCHH 100 pune la dispozitie o capacitate totala de 87 de litri si dispune de un cos metalic pe care optional il puteti detasa. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 9 kg.

Conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, acest model face parte din clasa F echivalentul vechii clase A+, asigurand un consum energetic scazut. Conform estimarilor producatorilor, inregistreaza anual doar 192 kWh.

Lada beneficiaza in partea de jos de un termostat reglabil ce permite controlarea temperaturii de depozitare a alimentelor. In acest sens, ai la dispozitie sase trepte de racire.

Aparatul ofera o autonomie de 11 ore, timp in care in cazul unei pene de curent, alimentele se vor pastra in deplina sigruanta. Mai mult decat atat, presupune un mod de functionare foarte silentios, inregistrand cel mult 39 dB.

Dimensunile lazii frigorifice Candy sunt de 54.5 cm latime, 84.5 cm inaltime si 49 cm adancime, avand o greutate de 24 de kg.

Lada Frigorifica Candy CCHH 100 review

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Candy CCHH 100? Concluzii & Pareri

Candy CCHH 100 este o lada frigorifica mica, pe care o puteti integra cu usurinta si in spatii mici ce poate suplimenta cu succes spatiul de depozitare al congelatorului vostru. Cumparatorii sunt multumiti de ea si de modul inc are isi face treaba declarand ca intr-adevar ingheata foarte bine alimentele, iar pentru nevoile sale este suficient de spatioasa. Totodata, apreciaza si modul silentios de operare si considera raportul calitate/pret drept unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Candy CCHH 100

9.6

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.6/10

Consum

9.3/10

Pret

9.6/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Termostat reglabil
  • Silentioasa
  • Eficienta energetica

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu