Lada frigorifica Arctic AO23P40 : Review si Sfaturi utile

0
(0)

Loading

Arctic AO23P40 este o lada frigorifica spatioasa si eficienta ce ofera o autonomie impresionanta, dar si alte avantaje interesante. Pentru a afla toate informatiile necesare despre produs va invitam sa urmariti materialul pe care l-am pregatit.

Lada frigorifica Arctic AO23P40 prezinta o capacitate de 230 de litri si dispune de un cos metalic unde puteti depozita pachetele mai mici. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 12 kg.

Modelul in discutie face parte din clasa de eficienta energetica A++ asigurand astfel un consum energetic redus. In plus, producatorii ne ofera si niste estimari conform carora consumul energetic anual ar fi aproximat undeva la 210 kWh.

In exterior in partea de jos, se afla termostatul prin intermediul caruia puteti regla nivelul temperaturii unde vor fi depozitate alimentele. De asemenea, produsul beneficiaza de o izolatie de calitate buna care asigura o functionare eficienta si un consum energetic redus. Mai mult decat atat, datorita izolatiei dense, temperatura din interior se va mentine constanta pentru mai mult timp.

Totodata, produsul ofera o autonomie excelenta ce ajunge la 67 de ore. Aceasta inseamna ca in cazul unei pene de curent, in tot acest timp, alimentele se vor pastra in deplina siguranta. Mai mult decat atat, asigura un  mod de functionare foarte silentios, inregistrand cel mult 39 dB.

Dimensiunile lazii frigorifice Arctic sunt de 110.5 cm latime, 86 cm inaltime si 67.5 cm adancime, avand o greutate de 45 de kg.

Arctic AO23P40 review

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Arctic AO23P40? Concluzii & Pareri

Arctic AO23P40 este un model spatios si foarte silentios ce asigura conditiile optime astfel incat alimentele sa se mentina proaspete mai mult timp. Clientii sunt de parere ca au facut o alegere foarte inspirata optand pentru aceasta lada frigorifica ce ofera destul de  mult spatiu pentru nevoile lor, este usor de reglat si deloc zgomotoasa in timpul functionarii. Sunt de parere ca au facut o alegere buna al carei raport calitate/pret este excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Arctic AO23P40

9.7

Calitate

9.8/10

Rezistenta

9.9/10

Functii

9.7/10

Consum

9.5/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Eficienta energetica
  • Termostat reglabil
  • Autonomie mare
  • Izolatie buna

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu